Florida Panthers jatkaa hurjaa keväistä virettään. Barkovin Florida antoi tänään sellaisen kovuuden näytteen osaamisestaan Islandersia vastaan, että kaikkien muiden sarjan joukkueiden on syytä huomioida Florida loppukaudesta. Florida saneli sävelet alusta lähtien James Reimer maalillaan. Keith Yandle vai Panthersin ensimmäisessä erässä johtoon 1-0 Barkovin ja Dadonovin esityöstä. Gibson maalillaan ei mahtanut Floridan paineelle lopulta mitään vaan joutui antautumaan.

Toisessa erässä Florida jatkoi varmaa peliään, kaikilla neljällä ketjulla se sai painetta Isles päätyyn. Lopulta Bjugstad ja Dadonov onnistuivat maalinteossa ja Florida johti jo 3-0. Reimer sai maalisyötön Dadonovin viimeiseen maaliin ja pelasi muutenkin Panthers maalilla jälleen kerran erittäin hyvin ja varmasti.
Kolmannessa erässä Florida keskittyi vain pitämään johtonsa ja Reimer napsi marjat kiinni. Florida panthers korjasi helpohkon 3-0 voiton ja tarrasi entistä selkeämmin kiinni playoffpaikkaan. Kiivas taisto kuitenkin jatkuu ja esimerkiksi Columbus Blue Jackets, New Jersey Devils, Philadelphia Flyers ja myös Carolina Hurricanes omaavat vielä mahdollisuuden wild cirdiin ja pleijareihin. Floridalle voitto oli äärimmäisen tärkeä ja Reimerin 32 torjuntaa nollapeliin ovat upea näyttö joukkueen ja maalivahdin osaamisesta. New York Islanders menetti tappiolla edes teoreettiset mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan kaudella 2017-2018.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!