Florida Panthers on saamassa illan otteluun melkoisen boostin, sillä kauan sivussa olleet Aleksander Barkov ja Jonathan Huberdeau palaavat illan pelaavaan kokoonpanoon. Floridan kausi on ollut vaikea ja loukkaantumisten sävyttämä sekä monet ovat kritisoineet myös Gerard Gallantin saamista potkuista gm – valmentaja Tom Rowea. Luulisi ainakin Floridan hyökkäyspelaamisen ja offensiivisen suuntautumisen parantuvan, sen verran luovia pelaajia ovat molemmat Barkov ja Huberdeau.

MAILMASTER SUNRISE, FL - DECEMBER 5: Aleksander Barkov #16 of the Florida Panthers skates on the ice prior to the start of the game against the Winnipeg Jets at the BB&T Center on December 5, 2013 in Sunrise, Florida. (Photo by Eliot J. Schechter/NHLI via Getty Images)__Subject: gettybarkov On 2013-12-17, at 3:24 PM, Grant, Rob wrote: SUNRISE, FL - DECEMBER 5: Aleksander Barkov #16 of the Florida Panthers skates on the ice prior to the start of the game against the Winnipeg Jets at the BB&T Center on December 5, 2013 Aleksander Barkov.jpg

[bonustable num=10 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *