Cory Schneider ja Fredrik Andersen maaleillaan kohtasivat, kun Toronto ja New Jersey Devils iskivät yhteen ACC:ssä NHL:ssä. Maaliton ottelu jatkui 0-0 tilanteessa kaikki kolme erää, kun erityisesti Fredrik Andersen veti sellaista klinikkaa tänään, että heikompaa katsojaa saattoi hirvittää. Toronto pelasi jo neljännen perättäisen ottelunsa ilman Auston Matthewsia, joka ei vieläkään kyennyt pelaamaan, vaikka olikin pystynyt jo treenaamaan hyvin joukkueensa mukana. Tämä näkyi Toronton pelissä, joka ei tänään niin paljon maalipaikkoja ottelussa kyennyt edes luomaan. Jersey puolestaan Hallin voimalla tykitti kaikilla sylintereillä. Andersen kuitenkin maalillaan torjui kaiken ja kaiken mitä torjuttavissa ei enää edes olisi monelle ollut.

Toronto iski ratkaisun aivan jatkoajan lopussa, kun aivan viimeisillä energioillaan pitkän vaihdon pelannut Willian Nylander, iski ottelu voittomaalin Toronton riemuksi. 1-0 lopputulos kuvaistaa ottelun tapahtumia silti hyvin. Peli tänään oli tarkkaan ja puolustukset kukoistivat. Leo Komarov pelasi myös upean ottelun suomalaisittain, kun hänen roolinsa erityisesti jatkoajalla alkoi korostua, Toronton kärsiessä jäähyä Gardinerin estämisjäähyn seurauksena. Komarov teki upeasti töitä 4 vs 3 alivoimalla ja Leafs onnistui tappamaan Andersenin ja alivoimapelaajien, kuten Ron Hainsey ja Komarov johdolla upeasti jäähyn. Toronton päävalmentajalle Mike Babcockille tämä ottelu ja sen voittaminen olivat taatusti nannaa, sillä ilman Matthewsiakin joukkue on nyt osoittanut pystyvänsä voittamaan vaikeita otteluita. Myös Cory Schneider tänään Devilsin maalilla pelasi hienon ottelun. Yli 40 torjuntaa tehnyt Andersen oli kuitenkin ottelun kiistaton tähti ja voittaja tänään.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *