KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Championship-kierrokselta löytyy erinomainen peli-idea. Hurjassa vireessä oleva Fulham saa liian korkeita kertoimia QPR:n isäntänä.

Kotijoukkue Fulham on ollut pitkän aikaa sarjan paras joukkue yhdessä Wolvesin kanssa. Mökkiläisten liigaotteluiden saldo on joulukuun lopulta alkaneessa 15 ottelun putkessa käsittämättömän kova: 12 voittoa ja 3 tasapeliä. Fulham on kärsinyt edellisen kerran tappion liigapelissä joulukuun 16. päivä.

Slavisa Jokanovicin valmentama joukkue on ollut suorastaan murhaava kotikentällään Craven Cottagella. Fulham on voittanut kahdeksan edellistä kotiottelua putkeen maalierolla 24-2!

Joukkueen kirkkaimpana tähtenä loistaa vasta 17-vuotias laituri Ryan Sessegnon, joka kutsuttiin nyt myös Englannin U21-maajoukkueen mukaan. Lisäksi Newcastlesta tullut hyökkääjä Alexander Mitrovic on iskenyt seitsemän maalia kahdeksassa ottelussa.

Vierailija QPR shokeerasi kaikki kaatamalla Aston Villan tiistaina maalein 1-3. Ärrät lunastivat voiton myötä lähes saletisti sarjapaikkansa, sillä eroa on putoamisviivan alle nyt jo 16 pistettä. Keskittyminen voi loppukaudesta hieman rakoilla. Fulham-ottelu on Lontoon paikallispeli, joten QPR syttyy tähän kohtaamiseen varmasti 100-prosenttisesti. Vieraiden haittana on tosin ylimääräinen ottelu tältä viikolta, sillä Fulham ei pelannut lainkaan tiistaina.

Poimitaan vetoihin Fulham -1 aasialainen tasoitus kertoimella 1,92 Pinnaclelta (todennäköisyysarvio 60%). Tällä tasoituksella saat panoksesi takaisin, jos Fulham voittaa vain maalin erolla. Fulhamin 1X2-voitto kertoimella 1,56 on myös mainio vaihtoehto ja hyvä kohde esimerkiksi tupliin (todennäköisyysarvio 70%).

Mikä tahansa muu tulos kuin Fulhamin runsasmaalinen voitto olisi suuri yllätys.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *