KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistain Vakioveikkaus koostuu kahdestatoista harjoitusmaaottelusta. Kupongilta löytyy monta mainiota peli-ideaa! Ottelun perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa tätä lukua Vakion peliprosentteihin, niin löydät kupongin yli- ja alipelatut kohteet.

1: Espanja – Argentiina (51-27-22)

Ykköskohteessa ovat vastakkain kaksi maailman superjoukkuetta. Espanja kohtasi perjantaina Saksan ja jatkoi tappiottomien otteluiden putkensa jo seitsemääntoista. Argentiina kaatoi puolestaan Italian Englannissa pelatussa ottelussa. Lionel Messi ei pelannut loukkaantumisen vuoksi, mutta miehen pitäisi olla nyt pelikunnossa. Maalitykki Aguero on varmasti sivussa. Espanja voittaa noin kerran kahdesta ja kelpaa 46% pelattuna varmaksi.

2: Tanska – Chile (38-27-35)

Tanska kaatoi Panaman 1-0 viime torstaina varsin nihkeällä esityksellä. Kyseessä oli maan kahdestoista tappioton ottelu. Tanskahan selvisi kesän MM-kisoihin kaatamalla Irlannin playoffs-vaiheessa, kun taas Chile jäi kaikkien yllätykseksi ulos kisoista. Chile kaatoi lauantaina Ruotsin yliaikamaalilla 1-2, joten palautumisaikaa on kaksi päivää Tanskaa vähemmän. Vakiossa paras valinta on 31% pelattu Tanska, joka kelpaa rohkeimmille jopa varmaksi.

3: Unkari – Skotlanti (39-29-32)

Unkari jäi varsin odotetusti rannalle kesän MM-kisoista, ja joukkueen suorituksissa on ollut viime aikoina paljon parantamisen varaa. Unkari hävisi perjantaina Kazakstanille kotonaan 2-3, ja onnistui häviämään marraskuussa myös Luxemburgille vieraissa 2-1. Skotlantia ei nähdä myöskään kesän MM-kisoissa hienosta karsintojen loppukiristä huolimatta. Se on hävinnyt kaksi edellistä harjoitusottelua maalein 0-1 Hollannille ja Costa Ricalle. Ottelu on varsin tasainen ja ennakkoon vähämaalinen. Nostetaan vain 32% pelattu Unkari varmaksi!

4: Romania – Ruotsi (36-30-34)

Romnia jäi odotetusti ulos kesän MM-kisoista, mutta joukkue on esiintynyt viime aikoina vähintään kelvollisesti. Romanian saldo on edellisestä kahdeksasta maaottelusta 5-1-2, ja joukkue kaatoi perjantaina Israelin 1-2. Ruotsi pelasi lauantaina ja hävisi Chilelle yliaikamaalilla 1-2. Palautumisaikaa on siis yksi päivä kotijoukkuetta vähemmän. Vakion peliprosentit ovat totaalisen pielessä, sillä Ruotsi on pelattu peräti 59% suosikiksi! Vedonlyöntimarkkinoilla Romania on tällä hetkellä selkeä suosikki. Ottelun vähämaalisen luonteen vuoksi 1X on paras valinta.

5: Saksa – Brasilia (38-27-35)

Kohteessa viisi nähdään maailman eliittijoukkueiden kohtaaminen. Kotijoukkue Saksa ei ole kärsinyt yhtään tappiota kesän 2016 jälkeen, jolloin se hävisi EM-välieräottelun Ranskalle. 20 ottelun tappioton sarja on jatkunut viime peleissä Espanjaa, Ranskaa ja Englantia vastaan. Brasilia on hävinnyt puolestaan vain yhden ottelun kesän 2016 Copa America -pettymyksen jälkeen. Perjantaina se murskasi tulevan MM-isännän, Venäjän, maalein 0-3. Ympäripyöreässä ottelussa paras merkki on 26% pelattu Brasilia.

6: Belgia – Saudi-Arabia (86-9-5)

Belgian ja Saudi-Arabian kohtaamisessa ei kannata uhrata vaihtomerkkejä. Belgia on nykyisin yksi Euroopan superjoukkueista, ja voittaa ottelun lähes yhdeksän kertaa kymmenestä. Näin ollen 88% pelattu ykkönen saa jäädä varmaksi.

7: Englanti – Italia (44-30-26)

Englannin ja Italian kohtaaminen Wembleyllä on varmasti yksi tiistain mielenkiintoisimmista otteluista. Englanti kaatoi perjantaina Hollannin 0-1, ja kyseessä oli seitsemäs peräkkäinen tappiotton ottelu. Gareth Southgaten ryhmä on pitänyt maalinsa puhtaana viisi kertaa putkeen, ja luvassa on jälleen hyvin vähämaalinen vääntö. Englannin riveistä puuttuu maalitykki Harry Kane. Italia hävisi perjantaina Manchesterissa pelatun ottelun Argentiinaa vastaan 2-0. Azzurri ei ole tehnyt maaliakaan kolmeen edelliseen maaotteluun ja karsiutui tästä syystä myös MM-kisoista Ruotsia vastaan. Vakion peliprosentit eivät tarjoa suuria ideoita.

8: Slovenia – Valko-Venäjä (57-27-16)

Slovenia kuuluu Euroopan rankingissa hieman keskiviivan alapuolelle, ja joukkue on myös aavistuksen Suomea parempi. Valko-Venäjä pari luokkaa heikompi, ja samassa kastissa Kyproksen ja Färsaarien kanssa. Kyseessä on siis selkeä kotisuosikki, mutta Vakion pelaajat ovat liioitelleet tasoeroa rajusti. 71% merkitty Slovenia ei juuri harjoituspeleissä väläyttele, joten vierailla on huomattavasti peliprosentteja paremmat yllätyssaumat. Merkitse kohde X2 tai 1X2 riskinottokyvyn mukaan.

9: Puola – Etelä-Korea (58-25-17)

Puola hävisi perjantaina epäonnisesti Nigerialle 0-1, ja kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen ottelu ilman tehtyä maalia. Kotikentällä yleensä väkevästi esiintyvä Puola on siis laskusuhdanteessa, ja avauskokoonpanossa nähdään varmasti muutoksia. Etelä-Korea on yksi Aasian laatujoukkueista ja selvisi taas kerran myös MM-kisoihin. Joukkue hävisi Pohjois-Irlannille lauantaina maalein 2-1, mikä oli ensimmäinen tappio yhdeksään otteluun. Puolalla on tässä yhden päivän lepoetu, ja joukkue on selvä suosikki voittajaksi. Vakiossa kotivoitto on pelattu 78%, joten laita kohde mahdollisuuksien mukaan umpeen.

10: USA – Paraguay (44-29-27)

Yhdysvallat jäi käsittämättömällä tavalla ulos MM-kisoista helposta CONCACAF-karsinnasta huolimatta. Joukkue on pelannut karsintojen jälkeen kaksi tasapeliä: 1-1 Portugalia vastaan ja 0-0 Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Paraguayn MM-karsinnat menivät myös täysin penkin alle, eikä joukkuetta nähdä kesän kisoissa. Kyseessä on ensimmäinen Paraguayn virallinen ottelu karsintapettymyksen jälkeen. Vakion peliprosentit ovat kohdallaan, ja Yhdysvallat kiinnostaa varmaksi asti.

11: Islanti – Peru (35-28-37)

Huom. tämä ottelu pelataan Yhdysvalloissa, joten normaalia kotietua ei ole kummallakaan joukkueella. EM-kisoissa kohauttanut Islanti teki myös MM-karsinnoissa huiman tempun ja eteni Venäjälle lohkovoittajana. Nyt joukkue on kierroksella Yhdysvalloissa, jossa se hävisi lauantaina Meksikolle. Peru selvisi MM-kisoihin vaikeasta Etelä-Amerikan lohkosta. Joukkue kaatoi lauantaina Kroatian Floridassa, eikä ole hävinnyt yhteentoista otteluun. Vakioveikkaajat eivät ymmärrä pelin olevan puolueettomalla kentällä, joten Islannin prosentit ovat pahasti pielessä. Ohita 46% merkitty Islanti – rohkeille Peru 26% käy myös varmaksi.

12: Meksiko – Kroatia (52-28-20)

Ottelu pelataan Texasissa, Yhdysvalloissa, jossa Meksiko saa varmasti merkittävää tukea yleisöltä. Meksiko on pelannut voittoisan MM-karsintaurakan jälkeen neljä ottelua ja voittanut kolme viimeisintä. Lauantaina se kaatoi Islannin 3-0. Kroatia hävisi Perulle Yhdysvaltain kiertueella 2-0. Kyseessä oli ensimmäinen maaottelu MM-karsintojen jälkeen, joista joukkue selvitti tiensä kisoihin kaatamalla Kreikan jatkokarsinnoissa. Meksiko on ottelussa selvä suosikki, mutta 64% pelattu ykkönen kannattaa varmistaa vähintään tasurilla.

Parhaat varmat: 1:1 Espanja, 3:1 Unkari, 6:1 Belgia
Parhaat ohipelit: 4:1X, 8:X2, 11:X2

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *