KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan La Liga palaa maaottelutauolta lauantaina lounasaikaan. Kierroksen avausottelusta Girona-Levante löytyy myös erinomainen pelikohde.

Kotijoukkue Girona on kuluneen La Liga -kauden positiivisimpia yllätyksiä. Kyseessä on sarjanousija, joka kamppailee edelleen Eurocup-sijoituksista. Joukkue on esiintynyt erinomaisesti etenkin kotiyleisönsä edessä. Girona on voittanut kuusi edellistä kotiotteluaan maalierolla 15-0! Joukkue hävisi ennen maaottelutaukoa Real Madridin vieraana 6-3. Sarjanousija lähti Madridiin hieman turhan rohkealla taktiikalla, mikä kostautui.

Vierailija Levante on tiukasti mukana putoamistaistelussa. Joukkueen asema on parantunut merkittävästi kahden viime ottelun aikana, joista saldona on kaksi voittoa. Levanten valmentajanvaihdos on tuonut joukkueeseen ryhtiä, mutta totuuden nimissä voitot ovat olleet myös hieman onnekkaita.

Ottelun paras peli-idea on Gironan voitto. Pisteet jäävät sarjanousijalle noin kaksi kertaa kolmesta (67% todennäköisyysarvio), joten in tarjoama 1,67 kerroin maistuu mainiosti. Jos haluat korkeampaa kerrointa, voit poimia -1,5 tai aasialaisen -1 handicapin suoran voiton sijasta. Levante on tasoltaan kaukana kotijoukkueen perässä, ja vieraiden riesana on lisäksi pitkä lista poissaolijoita. Gironan hurja kotivire jatkuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä vielä yhden ottelun ajan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *