KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskan-kaudesta on pelattu tulevan viikonlopun jälkeen kolmannes. Sarjan kärkipaikalla keikkuu edelleen yllättäjä Hammarby. Sunnuntaina HIF kohtaa Tukholman paikallispelissä toisen tappiottoman joukkueen – AIK:n.

Kotijoukkue Hammarbyn saldo on toistaiseksi suorastaan huikea. Joukkue on pelannut ainoastaan yhden tasapelin ja voittanut kaikki muut kahdeksan ottelua. Hammarbyn hyökkäävä pelityyli on hurmannut Allsvenskan-fanit, ja HIF on tehnyt jokaisessa ottelussa vähintään kaksi maalia. Sarjan kolme parasta maalintekijää (Dibba, Djurcic, Hamad) ovat kaikki Hammarbyn pelaajia.

Tukholmalaiset eivät missään nimessä lähteneet kauteen mestarisuosikkina, mutta toistaiseksi palaset ovat loksahtaneet paikalleen täydellisesti. HIF saa sunnuntain otteluun pienen rasitushaitan, sillä joukkue kohtasi Malmön tiukassa ottelussa keskiviikkona.

Vierasjoukkue AIK:n kausi on edennyt jokseenkin odotetusti. AIK on ollut jo vuosien ajan Allsvenskanin parhaiten puolustava joukkue, eikä päästettyjen maalien sarake ole tälläkään kaudella paljon kasvanut. AIK on Hammarbyn lisäksi ainoa tappioton joukkue Allsvenskanissa ja päästänyt vain viisi maalia yhdeksän ottelun aikana.

Joukkueiden pelityylit ja tulokset eroavat kuin yö ja päivä. AIK on erittäin vähämaalinen, eikä otteluissa juhlita myöskään maalipaikoilla. Hammarbyn peleissä verkot venyvät jatkuvasti molemmissa päissä kenttää.

Hammarby on alkukaudesta huolimatta perustasoltaan heikompi joukkue. AIK on todistanut tasonsa jo vuosien ajan, ja vierasjoukkueen kuuluisi olla ottelussa selvä suosikki. Vedonlyöntimarkkina on painottanut alkukauden tuloksia aivan liikaa. Näin ollen AIK:sta on tarjolla loistavia kertoimia. Poimitaan vetoihin AIK dnb kertoimella 1,94 Pinnaclelta (todennköisyysarvio 58%). Rohkeimmat voivat pelata ilta AIK 1X2-voiton markkinoiden korkeimmalla kertoimella 2,70 (todennäköisyysarvio 42%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!