Yhdeksi NHL:n viikon tähdistä valittu Harri Säteri ja Florida Panthers saivat tänään vieraita Vancouverista. Canucks ja Florida Panthers kohtasivat tarkassa kiekko-ottelussa, jossa maalivahtien rooli korostui jälleen kerran. Tapparassa hienosti suomen maalla pelannut Säteri oli tänäänkin terävänä. Miehen tilastot ennen tätä ottelua, 5 ottelua, joista 3 voittoa yli 90% kiekoista kiinni antoivat odottaa hyvää tänäänkin. Jamie McGinn vei kotijoukkue Floridan ansaitusti johtoon ensimmäisessä erässä, sillä Panthers tuli peliin valmiimmin. Joukkue ampui kaikista paikoistaan ja halusi voittoa.

Toisessa erässä suomalaisittain hieno ottelu sai jatkoa, kun Markus Granlund maalasi Brandon Sutterin esityöstä alivoimalla Canucksit tasoihin. Tämän jälkeen toinen Tapparan entinen herra, Sasha Barkov vei uudelleen Floridan johtoon 2-1. Barkovin peliä oli Säterin ohella jälleen upea seurata. Miehen kahdensuunnan peli sen kuin paranee ottelu ottelulta. Bergeroniin saattaa olla vielä pari vuotta matkaa, mutta aloituksissakin Barkov on jo liigan eliittiä. Bergeronin ja O’Reillyn ja kumppaneiden jälkeen. Florida johti ansaitusti, kun mentiin kolmanteen ja ratkaisevaan erään.

Tapparan ja Floridan ikioma Alexander Barkov viimeisteli minuutti ennen loppua päätöslukemat 3-1 ja Florida otti ansaitun 3-1 voiton Canucksista. Enemmän ja hanakammin ampunut Panthers oli tänään parempi ja päättäväisempi. Etenkin keskialueella Florida tukki pelin hienosti, eikä Sedinin sisaruksille jäänyt tänään jaettavaa. Harri Säteri sai tänäänkin ottelussa kaksi tähteä, joka on jälleen osoitus miehen hienosta esiintymisestä illan ottelussa. Nähtäväksi jää, miten upeisiin suorituksiin Säterin Harper jatkossa ja loppukaudella Floridassa kykenee.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!