KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Bundesliigan lauantain kierrokselta nousee esiin yksi loistava pelikohde. Heikon kevään pelannut Mönchengladbach kohtaa Hertha Berliinin ottelussa, jonka asetelma sopii loistavasti vierasjoukkueelle.

Kotijoukkue Mönchengladbach on ollut koko kevätkauden surkeassa iskussa. Joukkue on kerännyt yhdeksästä edellisestä ottelusta vain yhden voiton. Viikko sitten Gladbach jäi kotonaan 0-0 tasapeliin jopa surkean Mainzin isäntänä. Kevättä ovat varjostaneet lukuisat loukkaantumiset, ja Gladbachilta on edelleen sivussa puoli tusinaa pelaajaa. Avainmiehet alkavat kuitenkin olla jo pelikuntoisia.

Vierailija Hertha jäi myös viime kierroksella 0-0 kotitasapeliin surkeaa Wolfsburgia vastaan. Tämä kuvaa hyvin joukkueen ongelmaa, eli suosikkiasema ja pelin hallinta ei ole Herthan vahvuus. Pari kuukautta sitten berliiniläiset hävisivät jopa Mainzille kotonaan selkeässä suosikkiasemassa.

Herthan vahvuuksista kertoo myös se, että joukkueen vierassaldo on täysin identtinen kotisaldon kanssa. Tällaiset joukkueet ovat lähes poikkeuksetta parhaita pelikohteita altavastaajana.

Ei siis mikään ihme, että pelikohteeksi valikoituu Hertha +0,5 tasoituksella kertoimella 2,10 ilta (todennäköisyysarvio 56%). Gladbach on markkinoilla aivan liian suuri suosikki, ja tällaisessa tilanteessa se ei pääse mukavuusalueelleen. Toisin kuin Hertha, jolle altavastaajan asema sopii vieraskentällä mainiosti. Myös muut Herthan tasoitukset tai 1X2-voitto ovat hyvin pelikelpoisia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *