KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigan ottelutahti jatkuu tiiviinä, sillä joukkueilla on perjantain kierroksen jälkeen vain kolme välipäivää. Tiistain mielenkiintoisin ottelun pelataan Töölössä, jossa HJK ja Inter kohtaavat kaksi viikkoa Suomen Cupin finaaliottelun jälkeen.

Kotijoukkue HJK lähtee otteluun todella harvinaisesta tilanteesta, sillä Klubilla on takana kaksi peräkkäistä kotitappiota. Tarkalleen ottaen kolme, jos mukaan lasketaan myös kahden viikon takainen Suomen Cupin finaali. HJK kohtasi Interin myös silloin Helsingissä ja hävisi todella yllättäen ottelun maalein 0-1.

Veikkausliigassa HJK on hävinnyt kotipelit KuPSin sekä FC Lahden isäntänä maalein 1-2. Nämä ovat samalla koko kauden ainoat tappiot. Vieraskentällä Klubi on kerännyt pisteitä tuttuun tyyliinsä saldolla 5-1-0. Joukkue on ollut aiemminkin hieman vaikeuksissa alkukauden otteluissa ennen kuin kone on saatu toden teolla käyntiin.

Vierasjoukkue Interin alkukausi on ollut todella vaikea. Joukkueen puolustuspää on vuotanut viime kauden malliin, eikä turkulaisille annettu ennakkoon mahdollisuuksia myöskään cup-finaalissa. Yllätysvoitolla oli positiivinen merkitys ainakin yhden ottelun ajan myös Veikkausliigan puolella, sillä Inter kaatoi SJK:n perjantaina niin ikään maalein 0-1. Takana on siis kaksi nollapeliä putkeen.

HJK on ottelussa jättisuosikki, vaikka Inter onkin hieman piristynyt. Klubilla on lisäksi muutamia poissaoloja hyökkäyspäässä, sillä Riku Riski, Akseli Pelvas sekä Enoch Banza ovat edelleen sivussa. Tärkeä Juha Pirinen on sen sijaan palannut puolustukseen. HJK:lle tarjotaan herkullisia kertoimia, joista ei olisi normaalisti tietoakaan.

Paras peli-idea on HJK -1,5 tasoitusveto lta kertoimella 2,35 (todennäköisyysarvio 52%). Edellisessä kotipelissä FC Lahtea vastaan tästä vedosta maksettiin vain 2,00 kertaa, vaikka Lahti on Interiä huomattavasti laadukkaampi joukkue. Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut pahasti viime otteluiden tuloksiin, joten hyödynnetään tämä virhe!

Kuva: Peltimikko (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!