KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaan Veikkausliigassa pelataan keskiviikkona neljä ottelua. Hallitseva mestari HJK matkustaa Turkuun Interin vieraaksi. Klubin odotetaan palaavan voittojen makuun KuPS-tappion jälkeen.

Kotijoukkue Inter Turku on ollut Veikkausliiga pahin alisuorittaja viime kausien aikana. Interin odotettiin parantavan tuloksiaan selvästi täksi kaudeksi – aivan kuten on odotettu joka kevät. Tulokset ovat toistaiseksi pettymyksiä, sillä saldona yksi voitto ja kaksi tappiota. Viikonloppuna Inter hävisi Turun derbyn TPS:lle maalein 1-2, mikä oli erityisen kirvelevä selkäsauna.

Interin puolustuspelaaminen on ollut huolestuttavaa, sillä päävalmentaja Piccareta keskittyi talvella korjaamaan nimenomaan pahasti vuotaneet takalinjat. Toistaiseksi Inter on kuitenkin päästänyt kaksi maalia jokaisessa Veikkausliigan ottelussa.

Vierasjoukkue HJK kärsi edellisellä kierroksella varsinaisen shokkitappion. Voittoputkessa liitänyt Klubi hävisi kotonaan KuPS:lle 1-2, vaikka johti ottelua jo viiden peliminuutin jälkeen. Tätä ennen HJK oli voittanut kaikki kolme liigapeliään sekä edeltävät kolme Suomen Cup -ottelua.

Joukkueiden välinen tasoero on todella suuri, mikä tekee HJK:sta jättisuosikin myös Turussa. Klubi voittaa ottelun lähes seitsemän kertaa kymmenestä, joten poimitaan kupongille Pinnaclelta HJK kertoimella 1,65. Peleihin kelpaa hyvin myös aasialainen tasoitus HJK -1,0 kertoimella 2,25 (todennäköisyysarvio 54%), jolloin saat rahasi takaisin yhden maalin voitolla. Myös muut HJK-pohjaiset tasoitusvedot tai team totalsit kelpaavat vaihtoehdoiksi.

Klubin etuna on viikkokierroksella joukkueen erittäin laaja materiaali, jota päävalmentaja Mika Lehkosuo on myös kierrättänyt aiemmilla kierroksilla. Interin puolustus murtuu kyllä pariin kertaan viimeistään toisella jaksolla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!