Voita Sami Vatasen signeeraama pelipaita meidän vedonlyöntikilpailussa. Osallistumiseen sinun tarvitsee vain rekisteröityä sivuillemme ja osallistua ilmaiseen vedonlyöntikisaamme meidän sivujen Vedonlyönti välilehdellä. Rekisteröityminen onnistuu etusivullamme helposti Twitter tai Facebook tunnuksilla.

Vatanen pelipaita

Kilpailu on avoinna kaikille ja palkintona jaetaan arpalippuja joilla on mahdollista voittaa 17.9.2016 arvottava Sami Vatasen signeerama pelipaita. Osallistuminen kilpailuun on täysin ilmaista ja sinun tarvitsee vain rekisteröityä sivuillemme sekä menestyä vedonlyöntikilpailussamme. Kymmenen (10) parasta veikkaajaa saa arpalippuja.

Palkinnot

 1. 5 Arpalippua
 2. 3 Arpalippua
 3. 3 Arpalippua
 4. 3 Arpalippua
 5. 2 Arpalippua
 6. 2 Arpalippua
 7. 2 Arpalippua
 8. 1 Arpalippu
 9. 1 Arpalippu
 10. 1 Arpalippu

Mikäli et halua jättää arpalippujen hankitaan ainoastaan vedonlyöntikilpailun varaan, pystyt hankkimaan arpalippuja rekisteröitymällä alla oleville vedonlyöntiyhtiöille meidän kautta. Pelitilin on oltava aktiivinen, jotta se osallistuu arvontaan. Tilinavaus sekä talletus antaa sinulle yhden (1) arpalipun, paitsi avaamalla tilin ja tekemällä talletuksen Veikkaushuoneelle saat kaksi (2) arpalippua! Lisätietoja kilpailusta sekä säännöt löytyy TÄÄLTÄ

 • Saat yhden (1) arpalipun tilin avauksesta + talletuksesta mille tahansa bookkerille.
 • Saat kaksi (2) arpalippua avaamalla tilin ja tekemällä talletuksen Veikkaushuoneelle.

[flytonic-button text=’AVAA TÄSTÄ TILI VEIKKAUSHUONEELLE JA LUNASTA ARPALIPUT’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/veikkaushuone/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

[bonustable num=20 type=’Sportsbook’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *