Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Koripallomaajoukkueemme kohtaa EM-kisojen avausottelussaan kivikovan Ranskan ja LeoVegas Sport tarjoaa Suomen voitolle huippukertoimen 15.0!

[flytonic-button text=’PELAA TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/leovegas’ size=’reg’ icon=’none’ bg_color=’orange’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Suomi voittoon Ranskasta!

Taistelu koripallon Euroopan mestaruudesta alkaa. Tarjoamme mahtavan 15.00 kertoimen, kun lyöt ennen ottelun alkua vedon Suomen voitolle Ranskasta. Saat huippukertoimen 15.0 kymmeneen euroon asti. Kampanja on voimassa 28. elokuuta kello 15:00 alkaen ja on voimassa 31. elokuuta pelattavan Suomi – Ranska -matsin alkuun asti. Suomen voittaessa maksamme voitot ensin sivustolla olevan kertoimen mukaan ja mahdolliset lisävoitot hyvitetään pelitileille käteisenä 48 tunnin kuluessa vedon ratkettua.

Enimmäispanos 10€. Ainoastaan ennen ottelua lyödyt yksittäisvedot hyväksytään kampanjaan.

Kampanja on voimassa ainoastaan Suomesta rekisteröityneille asiakkaillemme.

LeoVegas vedonlyöntibonus

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *