Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championship-kauden avauskierros päättyy maanantai-illan kamppailuun Hull-Aston Villa. Molempien joukkueiden viime kausi päättyi pettymykseen, joten nyt haetaan uutta nostetta.

Kotijoukkue Hull putosi vuosi sitten Valioliigasta. Manageriksi tuli entinen Venäjän maajoukkueen päävalmentaja Leonid Slutsky, joka joutui rakentamaan Tiikerit lähes täysin uusiksi. Hankintoja raavittiin kasaan pitkin elokuuta, mikä näkyi myös joukkueen alkukauden tuloksissa.

Lopulta seurajohto vaihtoi manageria joulukuussa, kun Hull alkoi olla liian syvällä putoamistaistelussa. Nigel Adkins sai joukkueen rivit kuntoon keväällä, ja tilannetta auttoi myös ykköstykki Abel Hernandezin paluu pelikuntoon.

Adkins jatkaa nyt valmennusvastuussa, mutta Hernandez on vaihtanut maisemaa. Joukkuetta on nuorennettu kesän aikana, ja tällä kertaa hankinnat on tehty ajoissa. Hull on tasoltaan keskikastin seura, ja sen riveistä löytyy edelleen monia laatupelaajia tälle tasolle.

Aston Villa oli viime kauden mestarisuosikki numero yksi. Joukkueen rahkeet eivät aivan riittäneet suoraan nousuun, joten Villan kohtaloksi tuli playoffs-finaalin häviäminen Fulhamille maalein 0-1.

Kokenut kehäkettu Steve Bruce jatkaa seuran managerina. Toistaiseksi Villa on ollut siirtomarkkinoilla erittäin hiljainen, joten kasassa on lähes täysin viime kauden miehistö. Ikoninen toppari John Terry on tosin poistunut puolustuksesta. Steve Brucen joukoilta odotetaan jälleen paikkaa viiden parhaan joukossa.

Hull ja Villa kohtasivat myös vuosi sitten Championship-kauden avauksessa. Silloin ottelu päättyi tasaisten vaiheiden jälkeen 1-1 Villa Parkilla. Toinen kohtaaminen Hullin kotiluolassa päättyi 0-0 -tasapeliin. Vähämaalinen ja tasainen ottelu on todennäköisesti nytkin luvassa.

Ottelun paras pelikohde on Coolbetin tarjoama markkinatoppi kotijoukkue Hullin voitolle. Poimitaan mukava 3,15 kerroin taskuun todennäköisyysarviolla 37%. Pinnaclen Hull DNB kertoimella 2,10 on myös pikkupelin arvoinen (todennäköisyysarvio 51%).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!