Ilmaisetvedot.com tarjoaa päivittäin laadukkaita ja ilmaisia pitkävetovihjeitä. Mitä asioita olisi syytä huomioida, kun luet näitä pelivihjeitä? Tässä artikkelissa käydään läpi muutamia hyvin oleellisia pointteja. Pitkävetovihjeet löydät täältä.

Pelivihjeiden peesaaminen on taitolaji

Pitkävetovinkkien peesaaminen voi tuntua äkkiseltään helpolta. Poimit vain tipsin nettisivulta, lyöt vedon sisään omalle vedonvälittäjällesi ja rahaa tulee. Totuus on kuitenkin aivan jotain muuta.

Valmiiden pelivinkkien poiminnassa on oltava tarkkana, jotta et hukkaa potentiaalisia tuottoja virheellisiin valintoihin. Marginaalit ovat usein vedonlyönnissä varsin pieniä, joten muutama hutilointi maksaa helposti useiden hyvien betsien tuotot.

Suosittelemme aloittelijoille ja myös kokeneemmille pelaajille tätä Asialinja.comin kattavaa artikkelia: Pelivihjeiden peesaaminen – kuinka se onnistuu voitollisesti? Käymme tässä artikkelissa läpi muutamia samoja asioita, mutta hieman lyhyemmän kaavan mukaan.

Tässä artikkelissa kuvatut vinkit ja säännöt pätevät yhtä lailla kaikkiin pelivihjeisiin. Oli kyse sitten betsistä Pitkävetoon tai ille, Pinnaclelle tai mille hyvänsä vedonvälittäjälle. Veikkaus toimii nykyään muiden peliyhtiöiden tavoin ja muuttaa kertoimia jatkuvasti. Poissa ovat ne ajat, jolloin Pitkävedon kertoimet julkaistiin kerran viikossa ja ne olivat käytännössä kiinteitä.

Kerroin on kaiken A ja O

Kerroin on urheiluvedonlyönnissä kaiken toiminnan ytimessä. Se määrittelee yksin pelikohteen voitollisuuden. Kertoimen lisäksi siihen liittyy toinen oleellinen ominaisuus, jota harrastepelaajat eivät usein tiedosta: kertoimen muutokset.

Pelivihjeitä luettaessa on varmistuttava ensinnäkin siitä, että saat lyötyä tipsatun kohteen vähintään annetulla kertoimella. Hyvä nyrkkisääntö voisi olla seuraava: pelaa 1,70-2,30 välillä olevat kertoimet vain silloin, jos se on muuttunut maksimissaan 10 senttiä.

Jos pelivihje on annettu kertoimella 1,85 mutta tarjolla on enää 1,70 kertoimia, niin jätä väliin.

Aivan yhtä vaarallista on kertoimen merkittävä nousu! Jos 1,85 kertoimella annettu vinkki on nyt tarjolla kertoimella 2,00, se kannattaa jättää väliin. Todennäköisesti markkinoille on tullut uutta tietoa, mikä on pelikohteelle haitallista.

Jos kyseessä on tosi todella korkea kerroin esim. turnausvoitosta pelattava 10,00 niin tästä säännöstä voi hieman joustaa. Kymmenen sentin sijasta hyvä nyrkkisääntö on +-5% muutos.

Etsi aina paras kerroin juuri sinulle

Maailmalta löytyy nykyisin kymmeniä vedonvälittäjiä, jotka ovat suomalaisten pelaajien suosiossa. Löydät ilmaisetvedot.comin suositteleman listan tästä: parhaat vedonvälittäjät ja vedonlyöntibonukset.

 kampanjat
in kampanjat tuovat lisäarvoa pelaamiseen niin vanhoille kuin uusillekkin pelaajille

Jokaisella pelaajalla on tili hieman eri bookkerilla ja kertoimet muuttuvat myös jatkuvasti. Voit hyvin löytää hieman paremman kertoimen sellaiselta vedonvälittäjältä, jonne ilmaisetvedot.com ei ole vihjannut.

Hyödynnä kerroinvertailuja kuten Oddsportal.com tai Betbrain.com ja etsi aina paras tarjolla oleva kerroin.

Älä unohda myöskään Veikkausta! Sen kertoimia ei näy useissa kerroinvertailuissa. Veikkaus ottaa usein kantaa etenkin jääkiekon kohteissa. Voit hyödyntää joskus esim. ille tipsattua kiekkokohdetta paremmalla kertoimella Pitkävedon puolella.

Panosta oikein

Panostaminen yksi aloittelevan vedonlyöjän vaikeimmin hallittavista osa-alueista. Käytännössä kaikki pikkubetsarit menevät poikki siksi, että panokset ovat olleet liian korkeita. Yleensä kaava on aina sama: voittoputken jälkeen nostetaan panoksia liian nopeasti, jonka jälkeen seuraa tappioputki ja kassa kuivuu. Loput pelikassasta isketään tilttivetona kiinni yhteen kohteeseen, joka menee myös väärin.

Lotto on niin suosittu peli, koska ihmiset hakevat aina jättipottia pikkurahalla. Kaikki haluavat rikastua nopeasti, vaikka ainoa mahdollinen keino on rikastua hitaasti. Korkeiden kertoimien haku johtaa käytännössä vain pelikassan kuihtumiseen ja rahojen menetykseen.

Tämä johtuu siitä, että mukaan astuu varianssi. Mitä pienempiä kertoimia ja todennäköisempiä kohteita pelaat, sen useammin panoksesi myös palauttaa jotain. Esimerkiksi Vakion 13 oikein -tulosta voi joutua metsästämään kymmeniä vuosia. Jos panostaa joka viikko liikaa, pelikassa loppuu kauan ennen haluttua osumaa.

Kun luet sivustomme pitkävetovihjeitä, näet kohteessa aina suosituspanoksen asteikolla 1-5 tähteä. Aseta maksimipanos itsellesi luokkaan 2-3 prosenttia pelikassastasi. Jos pelikassasi on esim. 1000 euroa, niin maksimipanos luokkaa 20-30 euroa on viisasta.

Tämän jälkeen voit skaalata panokset esimerkiksi välille 6-12-18-24-30 euroa 1-2-3-4-5 tähden mukaan.

Toinen hyvä vaihtoehto on käyttää tasapanosta. Se on fiksu ja turvallisin valinta aloittelijoille, ja moni ammattilainen tekisi myös parempaa tulosta tasapanoksin. Valitse tasapanos luokkaan 2% pelikassastasi ja peesaa kaikki kohteet aina samalla panoksella.

Käytä maalaisjärkeä ja jätä tarvittaessa kohde väliin

Lopuksi on hyvä vielä lisätä yksi ohje, joka on syytä pitää mielessä aina niin vedonlyönnissä kuin muussakin elämässä: järjenkäyttö on sallittua.

Pitkävetovihjeet kirjoitetaan usein jo monta päivää ennen varsinaisen ottelun alkamista. Näiden päivien aikana ehtii tapahtua kaikenlaista, ja ottelun taustoista voi tulla esiin kohdetta heikentäviä tietoja.

Esimerkiksi: Pitkävetovihjeessä on vihjattu yli 3,5 maalin tulosta Barcelonan peliin lauantaille. Luet vihjeen lauantaina, mutta muistat nähneesi uutisen edeltävänä iltana Messin loukkaantumisesta. Jos kerroin on edelleen suht sama, vihje kannattaa ehdottomasti ohittaa.

Voit myös vertailla pelivihjeitä muiden sivustojen tai tuttaviesi kanssa. Vedonlyöjän kannattaa yleisesti ottaen luoda itselleen verkosto fiksusti ja rationaalisesti ajattelevista betsareista. Jos seuraat itse Valioliigaa, niin ryhdy kimppaan henkilön kanssa, joka seuraa Espanjan tai Italian futista. Voit sitten vaihtaa peli-ideoita keskenään.

Ilmaisetvedot.comin vihjeiden takana ovat pitkän linjan harrastajia sekä eri lajien ammattilaisia. Pitkävetovihjeemme ovat tarkasti poimittuja pelivalintoja eri palloilulajeista. Jokaisen kohteen taustalla on paljon muutakin analyysia, mitä ei varsinaisesta pelivihjeestä löydy.

Suosittelemme vahvasti myös liittymistä Pitkävetovihjaajat Facebook-ryhmään, jossa on jo nyt pari tuhatta jäsentä! Voit tulla jakamaan omat vinkkisi sekä lukemaan muiden betsareiden pelivalintoja. Tsekkaa myös Ilmaisetvedot.comin blogi, jossa paljon muitakin hyödyllisiä artikkeleita vedonlyöntiin liittyen.

Kuva StockSnap Pixabaystä

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!