KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Allsvenskanin viikkokierros päätetään torstaina kolmella kamppailulla. IFK Göteborgin ja Djurgårdenin välinen ottelu on mielenkiintoisin vedonlyönnin kannalta.

Kotijoukkue IFK Göteborg on monelle tuttu vuosien takaa Mestarien liigasta. Entinen Ruotsin suurseura on kuitenkin nykyään kaikkea muuta kuin Allsvenskanin kärkijoukkue. GBG kuuluu rankingiltaan keskikastiin, ja joukkue on aloittanut myös kauden sen mukaisesti.

IFK Göteborg on maalimääriltään hieman keskimääräistä matalammalla. Joukkueen maalinteosta vuosikausia vastannut Tobias Hysen on jo 36-vuotias, eikä konkari ole tehnyt tällä kaudella vielä maaliakaan

Vierasjoukkue Djurgården on rankingiltaan sarjan kärkipään joukkueita. DIF on aloittanut kauden selvästi alakanttiin ja erittäin vähämaalisesti. Djurgårdenin peleissä on nähty vain 2,00 maalia per ottelu, mikä on pienin lukema koko sarjassa (yhdessä AIK:n kanssa).

”Eläintarha” tulee tähän otteluun kohonneella itseluottamuksella, sillä surkeaa alkukautta vauhdittaa kaksi voittoa ja kaksi nollapeliä. Djurgårdenin verkkoon on tehty tähän asti vain yhdeksän maalia – ainoastaan Häcken ja AIK ovat päästäneet vähemmän.

IFK:n ja Djurgårdenin kohtaaminen on ennakkoon todella tasainen ja vähämaalinen. Molempien joukkueiden vahvuus on puolustuksessa, ja hyökkäyspäästä puuttuu mitat täyttävä tehokärki. Djurgårdenin neljä viimeistä vierasottelua ovat saldolla 0-1-3, ja joukkue on tehnyt näissä otteluissa vain kaksi maalia. Göteborgia vastaan nähdään todennäköisesti puolustava joukkue.

Paras pelivalinta on alle 2,5 maalia ilta kertoimella 1,94 (todennäköisyysarvio 59%). Ottelun maaliodotusarvo jää selvästi markkinoiden arviota alhaisemmaksi, joten tarjolla on mainio value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!