KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kolme ottelua. Maarianhaminassa kotijoukkue IFK saa vastaansa vedonlyöntimarkkinan jatkuvasti yliarvostaman Interin.

IFK Mariehamn on Veikkausliigan mestari vuosimallia 2016. Nykyinen joukkue on muuttunut merkittävästi noista päivistä, ja IFK putosi jo viime vuoden aikana takaisin omalle tasolleen. Kokonaisuutena joukkue on ollut vuosikausia Veikkausliigan hyvää keskitasoa.

Kulunut kausi on sujunut hieman nihkeästi, mutta tappiot ovat tulleet ainoastaan sarjan viidelle parhaalle joukkueelle. IFK on pärjännyt hyvin oman tasoisia joukkueitaan vastaan ja välttänyt tappiot kaikissa kuudessa kohtaamisessa. Edellisellä kierroksella se pelasi hyvin SJK.n vieraana ja puristi arvokkaan tasapelipisteen.

FC Inter on ollut viime vuodet sarjan pahimpia alisuorittajia. Tämä kausi lähti myös käyntiin surkeasti, vaikka talven cup-menestys antoi odottaa parempaa. Inter piristyi toukokuussa hetkeksi voittamalla HJK:n cup-finaalissa sekä SJK:n vieraissa maalein 0-1. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin päästänyt kolme maalia molemmissa pelatuissa otteluissa, eli vanhat ongelmat ovat jälleen palanneet.

IFK Mariehamn on vähintään Interin tasoinen joukkue, ja tulosten (lyhyellä tai pitkällä aikavälillä) perusteella jopa parempi. Vedonlyöntimarkkina pitää Interiä jatkuvasti tuloksiaan parempana joukkueena, joten IFK saa tässä pelissä hurjia kertoimia. Poimitaan vetoihin kotivoitto in markkinatopilla 2,70 (todennäköisyysarvio peräti 48%). Myös kaikki muut IFK:n tasoitusvedot (esim. DNB) ovat loistavia pelikohteita.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!