KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kaksi ottelua. Inter saa Turussa vastaansa IFK Maarianhaminan, joka on juuttunut tällä kaudella tiukasti putoamistaisteluun.

Kotijoukkue Inter on viettänyt myös alkukauden putoamisviivan tuntumassa. Viime viikkoina kurssiin on saatu kuitenkin täyskäännös, sillä saldona on kolme peräkkäistä voittoa. Vastaava putki on koettu Turussa edellisen kerran viisi vuotta sitten.

Inter on saanut kaksi voitoista vieraskentällä, jossa se on puolustanut arvokkaat pisteet sarjan kärkijoukkueita (Lahti ja RoPS) vastaan. ”Olemme alkaneet tehdä perusasiat huolella ja tarpeeksi kurinalaisesti joka kerta. Se on lopulta kantanut hedelmää puolustuspelissä”, kommentoi kovasti tasoaan nostanut toppari Tero Mäntylä Inter TV:n haastattelussa.

Interin puolustus toimii nyt aivan eri malliin kuin parin viime kauden aikana, jolloin se on vuotanut maaleja pahemman kerran.

Vierasjoukkue IFK Mariehamn on kaukana vuoden 2016 mestarijoukkueen tasosta. Saarelaiset olivat tuolloin sarjan paras vierasjoukkue, mutta sen jälkeen IFK on voittanut vain 4/25 pelaamastaan vierasottelusta.

IFK sai hieman lohtua tappioputkeensa kaatamalla kriisijoukkue SJK:n kotikentällä 1-0 viime lauantaina. Reissupeleissä on saldona neljä peräkkäistä tappiota rumalla maalierolla 1-10.

Inter on tällä hetkellä selvästi tasokkaampi joukkue kaikilla mittareilla. Se on alkanut vihdoin saada myös tuloksia materiaalinsa edellyttämällä tavalla. Poimitaan siis vetokupongille kotivoitto in 2,02 kertoimella (todennäköisyysarvio 57%). IFK:n kurssiin tulee tuskin käännöstä Turun vierailulta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!