Jack Eichel oli tänään pelipäällä, kun Buffalo kohtasi kotonaan Carolina Hurricanesin NHL:ssä. Buffalo löi maalilleen pitkästä aikaa surkeata kautta pelaavan Chad Johnsonin ja Carolina aloitti Cam Wardilla. Ensimmäisen erän maalit jäivät näkemättä, mutta toisessa erässä maalit menivät juurikin Eichelille ja Justin Williamsille, joka palasi täksi kaudeksi carolinaan. Kolmannessa erässä McCabe, Staal, Ryan ja Lindholm osuivat ensin, mutta sitten alkoi upeaa iltaa pelanneen Jack Eichelin Show. Mies iski kaksi maalia perätysten, tasoittaen ottelun viimeisessä erässä. Mukana oli onnekkaitakin osumia, mutta Eichelin esitys oli tänään silti uransa parhaita. Mies pelasi joukkueelleen ja antoi Buffalon mahdollisuuden voittaa. Chad Johnson sen sijaan olisi voinut pelata paremminkin maalillaan jälleen kerran. Kyseenalaista onkin, kannattaako Robin Lehneriä jatkossa enää lepuuttaa edes back to back peleissä, niin heikko on ollut Johnson tällä kaudella.

Jatkoalla nähtiinkin ratkaisu, kun Evander Kane ensin sai hyvän maalipaikan Buffalolle, mutta heti perään Kanen epäonnistuessa ratkaisi ottelun Jaccob Slavin, Lindholmin ja Ahon esityöstä. Carolina voitti Buffalon jälleen kerran, numeroin 4-5. Chad Johnson ei ollut Buffalon maalilla tänään niin huono sentään, kuin joissain kauden aiemmissa peleissä, mutta hyvin kyseenalaista on miehen peluuttaminen silti. Jos kerran Lehner on kunnossa, miksi ei mies pelaisi? Hän sentään pystyy haalimaan voiton sieltä täältä Sabresille. Jack Eichelille ilta oli silti upea, ensimmäinen hattutemppu ja paras pelaaja kentällä tänään.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!