NINJA CASINOLLA huikea tarjous: 10€ RISK FREE BET ilman kierrätysvaatimuksia!
Vain uusille asiakkaille rajoitetun ajan!

Festarikesä on käynnissä!

Leolla ei tarvita säävarausta, sillä kesästä on tulossa hillittömän kuuma. Laitamme nimittäin koko kesän ajan jakoon VIP-lippuja festareille ympäri Suomea!

Osallistuminen

Tee vähintään 10€ talletus ja kierrätä se alla kulloinkin käynnissä olevassa festaripelissä ja tienaat yhden arpalipun arvontaan. Jokainen 10€, jonka talletat ja kierrätät kyseisessä pelissä, muutetaan digitaaliseksi arpalipuksi jolla osallistut arvontaan. Voittaja kuittaa kaksi VIP-lippua* itselleen ja ystävälleen kulloinkin kyseessä oleville festareille.

Festari Osallistumisjakso Festaripeli
Himos Juhannus 5.6 – 11.6 Tipsy Tourist
Guns N’ Roses, Hml 12.6 – 18.6 Guns N’ Roses
Ruisrock 19.6 – 25.6 Motörhead
Pori Jazz 26.6 – 2.7 After Night Falls
Tammerfest 3.7 – 9.7 Cash Stampede
Neste Rally 10.7 – 16.7 Drive
Flow Festival 17.7 – 23.7 Glow
Blockfest 24.7 – 30.7 Pimped

Muista, että vain osallistumisjakson aikana ja oikeassa festaripelissä tehdyt kierrätykset oikeuttavat arvontaan osallistumiseen. Arvonta suoritetaan ja voittajaan otetaan yhteyttä aina arvonnan päättymistä seuraavana päivänä.

*VIP-lippu tilanteessa, jossa sellainen on saatavilla; kaikkiin tapahtumiin ei ole tarjolla erikoislippuja.

[flytonic-button text=’SIIRRY TÄSTÄ LEOVEGASILLE!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/leovegas’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’orange’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

FanTeam Vedonlyönti 150% bonus
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *