KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ykkösessä pelataan lauantaina neljä ottelua. Pietarsaaressa Jaro on tulessa toistamiseen kolmen päivän sisällä, kun vastaan asettuu sarjassa kolmantena oleva EIF.

Kotijoukkue Jaro on tällä hetkellä Ykkösen nelospaikalla, joka on suht ansaittu joukkueen materiaaliin ja peliesityksiin nähden. Jaron taso on heitellyt otteluiden välillä sekä niiden aikana melkoisesti. Nousu Veikkausliigaan tuntuu hieman kaukaiselta ajatukselta, mutta tasaisessa sarjassa kaikki on vielä mahdollista.

Jaro pelasi keskiviikkona AC Kajaania vastaan jälleen on/off -tyyppisen matsin. Jaro oli 0-2 tappiolla surkean avausjakson jälkeen, mutta käänsi pelin 3-2 -johtoon toisella jaksolla. Lopulta Kajaani kiri ansaittuun tasuriin. Mielenkiintoista on se, että Jaro on saanut neljä kauden kuudesta voitosta vieraskentällä.

Vastaan asettuva EIF on ollut vaikea voitettava Ykkösessä ja mukana sivustomme pelivihjeissä monta kertaa aiemminkin. Alle 2,5 -maalin vedot sekä EIF-tasoitusvedot ovat palkinneet tällä kaudella hyvin. Joukkue on hävinnyt vasta yhden ottelun, ja EIF-puolustus on etenkin reissupeleissä selvästi sarjan paras.

EIF on tällä hetkellä mainiossa iskussa. Takana on kuusi tappiotonta ottelua saldolla 4-2-0, eikä joukkue ole hävinnyt vieraissa vielä yhtään ottelua. Edellisellä kierroksella EIF haki tasurin myös sarjakärki HIFK:n kotiluolasta.

Ottelun paras peli-idea on ehdottomasti EIF eri tasoituksilla. Poimitaan lapulle EIF DNB kertoimella 2,47 ilta (todennäköisyysarvio 47%). Jarolla on rasituksena viikkopeli vain parin päivän takaa, ja sen lisäksi kokoonpano-ongelmia. Maalilla on mm. tällä hetkellä JBK-laina Jonas Edström. Tärkeä hyökkääjä Sasa Jovovic on siirtynyt heinäkuussa Intiaan ja avauksesta on sivussa muitakin pelaajia.

EIF-vedon lisäksi kupongille kelpaa hyvin alle 2,5 maalia ilta kertoimella 1,83 (todennäköisyysarvio 63%). EIF on pelannut koko kaudella vasta kolme ”yli 2,5” -maalin tulosta 14 kierroksen aikana.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!