Jarome Iginla päätti pistää kaiken liekkinsä likoon, palatessaan omaan vanhaan kotihalliinsa vielä ennen pudotuspelejen alkua, joihin Iginlan nykyisellä seuralla Los Angeles Kingsillä on vielä pitkä matka.

Hattutemppu

Iginla paukutti alkuun Derek Engellandia kuonoon, siirsi sen jälkeen joukkueensa tärkeään 2-1 johtoon ja kaiken kukkuraksi mies syötti Howe hattutempun täydentävällä tavalla Carterin 4-1 maalin 3.erässä.

Kerrasaan huima ottelu 39-vuotiaalta veteraanilta. Old School Iginla ei ole luovuttanut, eikä ole Los Angeles Kingskään. Sutterin alaisuudessa pelaava joukkue oli tänään erittäin terävällä pelipäällä kuumassa ottelussa, jonka alkulämmittelyssä nähtiin jo yhteenottoja. Kyle Clifford ja Tkachuk sanailivat pitkään keskiympyrässä ja Tkachukin nähtiin myös myöhemmin ottelussa pudottavan hanskat kahteenkin otteeseen. Toisella kerralla painikumppani löytyi lopulta myös nuorelle Tkachukille. Oli hienoa joka tapauksessa nähdä pitkästä aikaa jo alkuympyrässä käytävää verbaalista sodankäyntiä, tätä ei nykykiekossa enää liikaa katsojalle ole nautittavaksi. Vanhankoulun jääkiekko-ottelussa ei säästelty siis tänään ja voikin odottaa Los Angelesin laittavan vielä tällä viikolla kaikki solut ja roihuavat viimeiset liekit likoon, sillä sota ei ole vielä aivan ohitse.

Kings voitti lopulta ottelun numeroin 1-4. 39-vuotias Jarome Iginla valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi, ansaitusti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *