KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen Ykkösessä pelataan maanantaina täysi viiden ottelun kierros. Kaudesta on pelattu tähän asti kolme ottelua, ja Veikkausliigasta pudonnut JJK hakee yhä avausvoittoaan.

JJK nousi vuosi sitten monien yllätykseksi Veikkausliigaan. Seikkailu Suomen korkeimmalla sarjatasolla jäi odotetusti vuoden mittaiseksi, ja nyt joukkue jatkaa pelejä Ykkösessä. JJK:ta ei arvostettu kauteen lähdettäessä kovinkaan korkealle, vaikka miehistössä on edelleen lukuisia pelaajia viime kauden liigajoukkueesta.

Kausi 2018 on ollut toistaiseksi hieman nihkeä, sillä avausvoitto puuttuu edelleen. Avauspelissä JJK missasi kaksi rangaistuspotkua kärkiseura KPV:ta vastaan, joten joukkueen saldo voisi hyvinkin olla nykyistä parempi. Se on esiintynyt Harjulla tähän asti hyvin, mutta voitot puuttuvat.

Vierailija Jaro on ollut yksi viime vuosien suurimmista alisuorittajista. Joukkuetta on ennakoitu joka vuosi yhdeksi nousijasuosikeista, mutta totuus on ollut aivan jotain muuta. Jaro aloitti kauden kaatamalla heikon Klubi 04:n maalein 0-2. Tämän jälkeen on tullut kaksi ansaittua tappiota KPV:lle 1-3 sekä HIFK:lle vieraissa 2-1. Jaro on nähdyn perusteella selvästi sarjan kärkijoukkueita heikompi.

JJK ei ole tällä kaudella nousijakandidaatti, mutta kyllä joukkueen pitäisi olla vähintään Jaron tasoinen nippu. Vedonlyöntimarkkina ei edelleenkään arvosta JJK:ta, joten tarjolla on herkullisia kertoimia. Poimitaan kupongille lta JJK dnb kertoimella 1,95 (todennäköisyysarvio 58%). ilta löytyy myös JJK 1X2 markkinoiden korkeimmalla kertoimella 2,85 (todennäköisyysarvio 42%). Jaron ei ole esittänyt tällä kaudella vielä sellaisia otteita, että sille voisi tarjota ottelussa vierassuosikin aseman.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!