KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen Ykkösessä käynnistyy perjantaina kauden kuudes kierros. Jyväskylän legendaarisella Harjulla kohtaavat Veikkausliigasta viime kauden päätteeksi pudonneet JJK ja HIFK.

Kotijoukkue JJK:n ranking oli tähän kauteen lähdettäessä suurin piirtein sarjan keskikastissa. Jyväskylän ylpeys on heikentynyt viime kaudesta, mutta joukkueessa on silti paljon kokeneita pelimiehiä jäljellä. Ykkösen kausi on toistaiseksi sujunut tuskaisesti, sillä JJK:n voittosarake näyttää yhä nollaa.

JJK on ollut pelillisesti ihan hyvin mukana kaikissa otteluissa. Edellisessä kotipelissä se kairasi 2-0 johdon Jaroa vastaan jo kymmenessä minuutissa, mutta oli tappiolla jo ennen puoliaikaa. Heikko puolustuspeli on maksanut valtavasti pisteitä.

Huolestuttavaa on se, että vastustajat ovat luoneet jokaisessa kauden pelissä JJK:ta enemmän maaliodottamaa – keskimäärin 1,93 maalia per peli. Joukkueen päästettyjen maalien sarake on siis ansaitusti korkea.

Vierailija HIFK on johtaa sarjaa 3-1-1 saldolla. Veikkausliigasta pudonnut joukkue on ollut kokonaisuutena sarjan paras, ja kerännyt ansaittuja pisteitä. Ainoa tappio Hakan vieraana ei ollut myöskään huono suoritus.

HIFK on luonut viime viikonlopun EIF-matsia lukuun ottamatta reippaasti tilanteita jokaisessa ottelussa. Nyt se saa vastaansa heikon JJK-linjan, jossa debytoi maanantaina mm. vasta 16-vuotias Väinö Vehkonen. Ottelun maaliodotusarvo on erittäin korkea, sillä JJK pystyy myös maalintekoon etenkin kotonaan.

Näistä lähtökohdista poimitaan ilta todella maistuva yli 2,5 maalia kertoimella 1,83 (todennäköisyysarvio 62%). Myös JJK:n voitosta on tarjolla hulppeita kertoimia – kannattaa kokeilla pikkurahalla kotivoittoa ilta kertoimella 3,75 (todennäköisyysarvio 33%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!