KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Suomen Ykkösessä pelataan keskiviikkona yksi ylimääräinen ottelu JJK:n ja Jaron välillä. Joukkueiden aiempi kohtaaminen päättyi lukemiin 3-5, joten JJK:lla on nyt revanssin paikka.

Kotijoukkue JJK oli pelivihjeenä myös viime perjantaina, jolloin se sai vastaansa Klub-04:n. Ottelu etenkin varsin odotusten mukaisesti, mutta JJK ei saanut hyödynnettyä lukuisia maalipaikkojaan. Klubi-04 sai yhden laukauksen maalia kohti JJK.n omasta virheestä, mikä riitti 1-1 tasapeliin.

Tätä ennen JJK kaatoi kovan KPV:n kotonaan 2-0, ja joukkue on piristynyt huomattavasti karmivan alkukauden jälkeen. Kettupaidat tahkosivat kuusi ottelua ilman voittoa, ja mukaan mahtui muutamia todella noloja suorituksia. Yksi näistä oli mm. kotipeli Jaroa vastaan, jossa JJK hukkasi 10’ jälkeen saadun 2-0 johdon lopulta 3-5 tappioon.

Vierailija Jaron kausi on sujunut tasaisessa Ykkösen keskikastissa. Joukkue on ollut suurin piirtein oikealla sijaluvullaan alkuviikoista lähtien. Jaro ei ole juuri nyt aivan parhaimmillaan, sillä takana on vain kaksi voittoa kuudesta ottelusta. Toinen oli kotona sarjajumbo Klubista ja toinen onnekkaalla käsimaalilla KTP:n vieraana 0-1.

Jaro ei ole myöskään pelannut erityisemmin hyvin tämän jakson aikana. Joukkueen maalipaikat ovat olleet vähissä Klubi-voittoa lukuun ottamatta: Jaro on jäänyt nollaan maaliin peräti neljä kertaa kuuden kierroksen aikana.

JJK on parantanut otteitaan selvästi järkyttävän alkukauden jälkeen. Peli ei ole vielä missään nimessä kaunista, mutta ainakin omaa pää on tiivistynyt valtavasti. Jaro ei puolestaan esitä tällä hetkellä mitään erikoista. Se on materiaalinsa puolesta sarjan keskitasoa, joten luvassa lienee tiukka ottelu JJK:n vieraana.

Vedonlyöntimarkkina on tehnyt Jarosta jostain syystä todella selvän suosikin. Tästä olemme täysin eri mieltä! Tarjolla on osuvampi veto JJK +0,5 kertoimella 1,83 ilta (todennäköisyysarvio 63%) tai JJK:n suora voitto kertoimella 3,45 /Bethard/ (todennäköisyysarvio 36%). Kyseessä on yksi tämän kauden parhaimmista vedoista Ykkösessä!

JJK:n peleissä maistuu lähes poikkeuksetta myös yli 2,5 maalin vedot. Tällä kertaa hieman pienemmällä, sillä molempien maalimärät ovat laskemaan päin. in kerroin 1,79 riittää kuitenkin peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!