KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ykkösen 11. kierros käynnistyy perjantaina yhdellä ottelulla. JJK saa Harjulle vieraakseen sarjajumbo Klubi-04:n, jonka taso ei näytä riittävä Ykköseen tällä kaudella.

JJK putosi täksi kaudeksi Ykköseen Veikkausliigasta. Joukkueen alku on ollut todella vaikea, sillä kettupaidat tahkosi kuusi kierrosta voitoitta sarjan hännillä. Kurssi on alkanut kääntyä mukavasti viime viikkoina, sillä JJK:n saldona on 2-1-1 neljästä ottelusta. Kaiken lisäksi ainoa tappio tuli AC Oulun vieraana viimeisen minuutin maalilla.

JJK:n alkukauden ongelmana on ollut umpisurkea puolustus. Tämä osa-alue on alkanut korjaantua selvästi, sillä takana on kaksi nollapeliä neljän ottelun aikana. Tiistaina JJK taisteli 2-0 kotivoiton kärkipään joukkue KPV:sta. Positiivista on myös se, että hyökkääjä Jasin Abahassine on tehnyt paluun kettupaitaan. Hänestä on vielä paljon iloa JJK:lle.

Vierasjoukkue Klubi-04 on odotetusti sarjan hännillä. Joukkueen saldona on ainoastaan kaksi kotivoittoa, ja tällä hetkellä ”klubijunnut” ovat viiden ottelun tappioputkessa. Erilaiset maajoukkueleirit sekä loukkaantumiset ovat sotkeneet kokoonpanoa pahasti, mutta tämä ei ole ainoa selitys.

Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Klubin nuorten pelaajien taso ei vain riitä Ykköseen. Joukkueen keskikenttä pärjää vielä kohtalaisen hyvin, mutta hyökkäyspäästä ei löydy riittävää uhkaa. Tämän lisäksi takalinjat tekevät turhan paljon helppoja virheitä ja jäävät fysiikassa jälkeen.

JJK on alkanut päästä omalle tasolleen, mikä on pari pykälää Klubi-04:n yläpuolella. Jyväskylän ylpeys on ollut hieman aliarvostettu markkinoilla koko kauden, ja n 1,73 kerroin riittää hyvin peleihin (todennäköisyysarvio 64%). JJK:lla on myös revanssin paikka, sillä joukkue hävisi Helsingissä 2. kierroksella luokattoman esityksen jälkeen maalein 2-1.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!