NHL palasi All-Stars tauolta ja milläpä parempi tapa aloittaa, kuin liigan komeimman ja parhaiten ruskettuneen valmentajan isä aurinkoisen, John Tortorellan nimellä. Columbus tulee jatkokaudellakin teilaamaan vastustajiaan ahtaalle, sillä peli toimii. Kaikilla osa-alueilla. Tänään vastaan asettui erittäin ailahtelevasti viime aikoina pelannut Rangers, joka sekin yksi John boyn entisiä joukkueita. Tortorella otti oman henkilökohtaisen aikalisänsä all stars tauon aikana eikä osallistunut koko tapahtumaan valmentajana lopulta, joten hän on hyvin levännyt mies. Niin oli voitolla heti palannut columbuskin, joka kannattaa ottaa vedonlyönneissä jatkossakin paperille mukaan.

torto

Ken Hitchock sai lähteä

Pysytään valmentajalinjalla sillä korvanapukkaan juuri tulleen tiedon mukaan sir Ken Hitchock sai lähteä St.Louis Bluesin peräsimestä legendastatuksen hinatessa perässään. Blues menetti kesän aikana niin paljon kovuutta Brouwerissa ja Backesissa, että edes Hitchock ei saanut joukkuettaan pelaamaan enää tarpeeksi hyvin. Potkut olivat silti oikeat, sillä Bluesissa riittää edelleen potentaalia nopean ja taitavan hyökkäyskaluston osalta ja nyt on saatava kelkka vaan kääntymään. Maalivahdit Allen ja Hutton eivät myöskään ole pelanneet kumpikaan hyvin. Jäämme seuraamaan mikä on St.Louisin mahti jatkossa.

sportbanner

Onko Kings ensi yönä rautaa?

Tänään pelataan vain kolmella paikkakunnalla NHL-kiekkoa ja vedonlyöjien kannalta ehkä varmimmalta voittajalta vaikuttaa juuri viime yönä oman ottelunsa voittanut LA.Kings, joten ei muuta kuin pelionnea ja kuulakärkikynät savuamaan paperin tavoittelu mielissä.
Muista myös meidän Helmikuun kampanja. Ohjeet löytyvät täältä.
[bonustable num=10 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *