NHL:n parhaiten edelleen ruskettunut päävalmentaja John Tortorella ja joukkueensa Columbus ovat tälläkin kaudella hienossa marssissa kohti pudotuspelejä. Joukkue pelaa vahvasti. Tortorella on saanut upean joukkueen alleen tälläkin kaudella ja Panarinia myöden kaikki ketjut on roolitettu näyttävästi. Dubinsky ja Jenner kolmosessa. Josh Anderson ja nuori Bjorkstrand toisaalla. Pelaajia piisaa jokaiseen ketjuun ja Tortorellan Columbus pelaa kovaa – Joka vaihdossa.

Tänään uhriksi joutui heikko Buffalo Sabres, joka aloitti ottelun uljaasti, mutta pikkuhiljaa alkoi Jacketsin paremmuus näkyä. Tortorella aitiossaan näytti hyvältä kuten aina ja käskytys tuotti tulosta: Bjorkstrand ensimmäisessä erässä 1-0 ja lisää seurasi toisessa: Seth Jones ja Foligno veivät Jacketsin jo 3-0 johtoon. Chad Johnson, karmaisevaa kautta Sabres maalilla pelaava jääkiekkomaalivahti oli voimaton Tortorellan joukkueen iskiessä jokaisessa vaihdossa lisää löylyä. Calvert ja Josh Anderson iskivät vielä maalin mieheen ja Johnsonin Buffalo oli lopulta nöyryytetty luvuin 5-1. Johnson saa ottaa parikin päästetyistä maaleista kontilleen, sillä kiekot olisivat olleet kyllä torjuttavissa. Saa nähdä kuinka kauan menee seuraavaan Chad Johnsonin esiintymiseen, sen verran äkäiseltä näytti ajoittain myös Buffalon valmentaja Phil Housley penkin takana. Buffalo oli tänään kuitenkin muutenkin huonompi, kuin pirteästi esiintynyt ja täydellisesti roolitettu Columbus.

Tortorellan Columbus siis porskuttaa ja otti jo kauden kuudennen voittonsa. Jacketsille voi ennustaa lähitulevaan ja vedonlyöntiinkin oivaa lentoa, sillä myös Boone Jennerin paluu näkyy positiivisesti. Mies seisoi Johnsonin edessä molemmissa Jacketsin avausmaaleissa, eikä Chad poika nähnyt yhtään mitään Jennerin takaa. Jenner myös puolustaa hyvin ja hän olikin avaava voima Jacketsin toisessa maalissa, kun joukkue lähti omista hyökkäysmuodostelmaan. Jackets päävalmentaja John Tortorellan kelpaa tällä hetkellä hymyillä ja uusi solarium studio aika onkin aivan taatusti jo varaussoiton päässä, sillä rusketuksen on jatkuttava. Kuinkas muuten.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *