Jokerit nappasi eilen tärkeän voiton ja näin pelit jatkuvat huomenna Hartwall Areenalla. tarjoaa otteluun SUPERTARJOUKSEN, nimittäin uudet asiakkaat saavat 8.00 kertoimen Jokereiden Moneyline-voitosta. Vanhoille asiakkaille tarjolla on 10 € ilmaisveto!

TARJOUS ON VOIMASSA VAIN UUSILLE KAMPANJAN AIKANA REKISTERÖITYVILLE ASIAKKAILLE

1. Uusi asiakas: Avaa pelitili ja tee talletus (Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia. Veto tulee lyödä oikealla rahalla ja voit hyödyntää vedonlyönnin ensitalletusbonuksen vasta seuraavalla talletuksellasi.).

2. Lyö enintään 10 € single-veto, että Jokerit voittaa TsSKA Moskovan (Moneyline). Vedon tulee olla ensimmäinen pelitililtä lyömäsi veto. Vain ennen ottelun alkua lyödyt vedot hyväksytään kampanjaan!

3. Huolimatta vetokupongilla näkyvästä kertoimesta, saat kertoimeksi huiman 8,00. Jos Jokerit voittaa ottelun (Moneyline), maksamme lyödyn vetosi kerroin-erotuksen kertaa panoksesi rahana sunnuntaina 25.3. Lisärahalla ei ole kierrätysvaatimusta.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ’ linkurl=’https://track.adform.net/C/?bn=21531653′ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’orange’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *