Helmikuun kilpailu toteutettiin yhteistyössä in kanssa. Palkinnot olivat kohdallaan, kun pelaajillemme jaettiin PS4 konsoli sekä 450€ edestä bonusrahaa. Ps4 konsoli ratkaistiin meidän omalla vedonlyöntisivustollamme ja kilpailu oli erittäin tiukkaa aina kalkkiviivoille asti. Viimeisinä päivinä Juha N kuitenkin piti johtoasemansa eikä antanut muiden loppukirin häiritä. Juha N piti viimeisinä päivinä pään kylmänä, niin kuin jokaisen kovan pelimiehen kuuluu tehdä. Juha oli onnellinen voitosta ja tokaisi: ”Voittaminen on kivaa, mutta ilmaiseksi voittaminen on parasta!”

helmikuunps4

Tämän lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin 450€ pelirahaa ille. oli virittänyt palkintorahoihin erityisen hyvät kierrätysehdot, jotta pelaajilla on halutessaan helppo työ kartuttaa myös pankkitiliään. Tämän lisäksi olimme lisänneet palkintopottiin NHL aiheisia tuotteita. Kampanjaan osallistui aktiivisesti noin kymmenen pelaajaa, joten jokaisella osallistujalla oli erinomaiset mahdollisuudet päästä palkinnoille. Pelirahan ja NHL tuotteiden voittajat olivat seuraavia.

  1. Jussi R 250€ sekä NHL huppari
  2. Mikko H 150€ NHL aiheinen yllätys
  3. Sasu N 50€ NHL aiheinen yllätys
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *