KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain Serie A -kohteista löytyy harvinainen peli-idea. Nyt nimittäin päästään kerrankin pelaamaan yli 2,5 maalia + jättisuosikki -yhdistelmää! Kyseessä on lauantai-iltapäivän Benevento-Juventus -ottelu.

Kotijoukkue Benevento otti viime viikolla harvinaisen voiton kaatamalla surkean Hellas Veronan 3-0. Kyseessä oli ehdottomasti kauden paras esitys, mutta ikävä kyllä vasta neljäs voitto 30 kierroksen aikana. Beneventoa tuo pistepotti ei pelasta, sillä joukkue tulee jäämään sarjajumboksi ja kauas putoamisviivalta.

Vierailija Juventus on kaikille tuttu nimi Italian pääsarjasta. ”Vanha rouva” oli tulessa myös tiistaina, jolloin torinolaiset kärsivät harvinainen turpasaunan. Juventus otti lukua maalein 0-3 Real Madridilta, ja kyseessä oli joukkueen ensimmäinen tappio 25 otteluun! Kolmen maalin takaa-ajoasema tarkoittaa käytännössä sitä, että Juven pelit ovat Euroopassa pelattu tältä kaudelta.

Kotimaan sarjassa Juventus on neljän pisteen karkumatkalla Napoliin nähden. Mestaruus on siis tukevasti matkalla Torinoon, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Joukkueet kohtaavat vielä kolmen viikon päästä ratkaisevassa ottelussa, joten Juventuksella ei ole varaa pudottaa yhtään ylimääräistä pistettä ratkaisevilla kierroksilla.

Koska Mestarien liiga on pitkälti paketissa, Juventus heittää tässä ottelussa varmasti parhaat pelimiehensä kehiin. Lisäksi torinolaisten avaukseen palaa tärkeä Miralem Pjanic, joka missasi Real-matsin pelikiellon vuoksi. Poimitaan vetokupongille todella maistuva Juve -1,5 tasoitus lta kertoimella 1,78 (todennäköisyysarvio 64%). Tämän lisäksi vetoihin mahtuu myös yli 2,5 maalia Pinnaclelta kertoimella 1,81 (todennäköisyysarvio 62%). Tasoero joukkueiden välillä on valtava, ja Juventus ottaa 0-2, 0-3, 0-4 -tyylisen voiton suurella todennäköisyydellä. Edellä mainitut vedot ovat toisistaan riippuvaisia, joten kannattaa säätää panosta tarpeen mukaan pienemmäksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *