KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin Allsvenskanissa pelataan sunnuntaina kolme ottelua. Paras peli-idea löytyy ehdottomasti Kalmarin ja Djurgårdenin kohtaamisesta.

Kotijoukkue Kalmar oli pelivihjeenä viikko sitten IFK Göteborgin vieraana. Kalmar suoriutui ottelussa mainiosti ja haki GBG:n kotiluolasta ansaitun 1-3 voiton. Samalla joukkue katkaisi kolmen voitottoman ottelun putken.

Kalmarin kausi on sujunut yleisesti ottaen oikein hyvin. Joukkue on sarjassa jo kuudennella sijalla, ja saldo 6-2-4 on rankingiin nähden mukavasti yläkanttiin. Perustasoltaan Kalmar on kuitenkin Djurgårdeniin sekä muihin kärkijoukkueisiin nähden pari luokkaa heikompi.

Vierailija Djurgården on viime kauden pronssimitalisti, joka olisi voinut hyvinkin napata myös kakkospaikan Malmön takana. DIF:n alkukausi meni pahasti alakanttiin, mutta joukkue pääsi ennen MM-taukoa todella kovaan vireeseen: Djurgården voitti neljä ottelua putkeen maalierolla 11-2.

Maaottelutauon jälkeen DIF kohtasi kärkiseura Norrköpingin kotonaan, ja ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen 1-1 -tasapeliin. Djurgården loi enemmän maalipaikkoja, joten kyseessä oli jälleen kelvollinen suoritus.

Vedonlyöntimarkkina yliarvosti Kalmarin vastustajaa pahasti viikko sitten, mutta nyt se puolestaan aliarvostaa Djurgårdenia. Kotijoukkueen korkea sarjasijoitus hämärtää tasoeroa, jota riittää vieraiden suuntaan merkittävästi. Djurgårdenin pitäisi olla ottelussa suosikki, joten peleihin kelpaa hyvin in ja n DNB kertoimella 2,06 (todennäköisyysarvio 55%).

Vierasvoitto on myös hyvin pelattava 2,90-tasoisilla kertoimilla, mutta tässä ottelussa DNB-vaihtoehto maistuu huomattavasti paremmin.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!