Tiistaina alkava eurotaival on SJK:lle yksi kauden ehdottomista kohokohdista. Seinäjokisilla on myös eittämättä paljon hampaankolossa. Viime kaudella SJK oli nimittäin ensimmäistä kertaa seurahistoriassaan mukana europeleissä, mutta kompuroi heti kättelyssä islantilaisseura FH:ta vastaan.

Tänä vuonna SJK:lta vaaditaan todellista venymistä, jotta eurotaival venyisi yhtä kierrosta pidemmäksi. Arpa ei kohdellut suomalaisjoukkuetta järin kiltisti, sillä vastustaja BATE on laadukas joukkue.

BATE on ainakin nimenä suomalaisille hyvin tuttu, sillä 12-kertainen Valko-Venäjän mestari on ollut 2010-luvulla vakiokävijä Mestarien liigan lohkovaiheessa. BATE ylsi mukaan tähtipallokilpailuun myös viime kaudella, mutta Bayer Leverkusenin, AS Roman ja Barcelonan tähdittämä alkulohko osoittautui liian kovaksi.

Valko-Venäjän liigassa BATE on tällä hetkellä omissa sfääreissään. 15 pelatun kierroksen jälkeen joukkue johtaa sarjaa 35 pisteellään. Eroa sarjakakkoseen on selvät kahdeksan pistettä. BATE on tehnyt liigaotteluissaan 38 täysosumaa, eli selvästi yli kaksi maalia per ottelu. SJK:lla on siis tiistaina vastassaan melkoinen hyökkäysarsenaali.

Haluatko nähdä tänään kun SJK kamppaileen paikasta mestareiden liigaan! Se onnistuu täysin ilmaiseksi! Mene alla olevan linkin kautta in sivuille ja pääset katsomaan peliä täysin ilmaiseksi!

[flytonic-button text=’KATSO PELI TÄÄLTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

SJK:n ottelun lisäksi näet ilmaiseksi myös seuraavat ottelut!

13 – Fleetwood Town v Liverpool FC

14 – Borussia Dortmund v FC ST Pauli

16 – SK Rapid v Chelsea FC

17 – Wigan Athletic v Liverpool FC

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *