Ilmaisetvedot.com sekä järjestävät vedonlyöntikilpailun, kun Liigan runkosarja lähestyy loppuaan. Voit osallistua kilpailuun täysin ilmaiseksi meidän vedonlyöntikilpailu -välilehdellä. Kilpailussa pelataan perinteistä 1X2 veikkausta runkosarjanlopun otteluista. Olemme virittäneet palkintopotin oikein mehukkaaksi, voittajalle on luvassa Super Nintendo Classic. Seuraaville sijoille on luvassa mahtava tuotepaketti tai pelirahaa ille. Pöytä on siis katettu sinun tarvitsee vain pistää kuponki vetämään ja taistelet palkinnoista.

-lippis uusille asiakkaille

Kilpailuun osallistuminen edellyttää pelitiliä, mikäli sinulla ei sitä vielä ole on nyt mahtava tilaisuus liittyä ille. Sillä jokainen uusi pelaaja, joka avaa tilin Ilmaisevedot.com sivuston kautta ille ja tallettaa vähintään 15€ saa kaupan päälle tyylikkään lippiksen. Erikoiskampanja on voimassa 11.3.2018 asti ja vain meidän kauttamme tulleille uusille asiakkaille! Kampanjan ehdot täyttäneille pelaajille lippikset postitetaan 12.3.2018.

  • Avaa pelitili alla olevasta painikkeesta
  • Talleta vähintään 15€, samalla saat normaalit talletusbonukset
  • Koppaa lakki!

[flytonic-button text=’Koppaa Lakki TÄSTÄ!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *