Rangersia johtaneen ja NHL:ää viimeiset noin kymmenen vuotta dominoineen yhden liigan parhaista maalivahdeista nähtiin palaavan mahtavalle kruunu-tasolleen New Yorkin voittaessa jatkoajalla Buffalon numeroin 2-1. Lundqvist torjui 36 kertaa tehden unelmapelastuksia toisensa jälkeen ja olipa zerogamessakin kiinni, kunnes Cody Franson tasoitti tärkeän pisteen buffalolle hieman ennen ottelun loppua. Myös Robin ”Lennu” Lehner toisessa päässä oli torjuntavireessä torjuen yli 40 kertaa buffalolle. Rangers on viime otteluissaan pelannut suurimaalisia otteluita, joten tämä oli taatusti valmentaja Vigneaultin silmille juuri sitä mitä toivoi ennen ottelun alkua. Lundqvistin pelissä näkyi aiemmilta kausilta tuttua agressiivisuutta ja varmaa kiekkokontrollia. Myös tolpat olivat apuna, sillä vahvan ottelun pelannut Evander Kane täräytti jatkoajalla ottelun yhdeksännen(!) laukauksensa rajusti putkeen jonka jälkeen rangers rankaisi ylivoiman jälkeen ratkaisun hienoa kautta pelaavan Chris Kreiderin toimesta.

 

Rangers tarvitsikin voittoa erittäin kovatasoisessa metropolitan divisioonassa, sillä viime pelit eivät ole menneet hyvin. Maaleja omissa on soinut ja puolustuspelaaminen on ollut karmaisevaa seurattavaa. Jopa Dallasia vastaan joukkue oli taannoin suurissa ongelmissa. Tänään paluu puolustusvarmaan pakettiin lupaa hyvää jatkoa ajatellen ja rangers kannattaakin lähiaikoina huomioida vedonlyönnissä vähämaalisemmissa pelaamisissa, sillä lundqvistin palaaminen varmalle tasolleen plus valmentaja Vigneaultin selkeästi peräänkuuluttama joukkuepelaaminen oli tänään parempaa kuin aikoihin.

 

[bonustable num=10 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *