NHL All Stars ottelu on laskenut inflaatiota rajusti 90-luvulta lähtien. Vielä 2000 alussa tapahtuma kiinnosti katsojiakin edes jonkin verran. Itä – Länsi kohtaamiset ovat kuitenkin historiaa, eikä itse ottelussa nähdä enää samanlaista, edes pientä kamppailua voitosta, mitä ennen aikaan nähtiin. Moni muistaa varmasti kesken ottelun aikana nähdyn Owen Nolanin maalin Hasekin taakse, jossa Nolan näytti yläkulmaan toisella kädellään ennen maalia, lopulta ampuen kiekon juuri sinne yläpesään minne pitikin.

Ilmaisetvedot ei kannanottona tulekaan kirjoittamaan itse sunnuntaina Floridassa pelattavasta ottelusta mitään, sillä se on sellaista surffailua ja selkäsuorassa menemistä pahimmasta päästä. Itä vs Länsi takaisin, niin voidaan ottelusta kirjoittaakin jälleen. Tällä hetkellä itse peli ei ketään kiinnosta, pikemminkin taitokisat.

Tänään nähtiinkin mielenkiintoisia kamppailuita esimerkiksi nopeimman luistelijan tittelistä ja tietenkin lämärikisa. PK.Subban lähti laukauskilpaan tällä kertaa monen suosikkina.

Nopeuskilpailun voitti toisena vuotenaan perättäin: Edmontonin Connor McDavid. Mies kiersi kentän aikaan 13.454, lyöden Tampan Brayden Pointin ajan: 13.579. Mike Gartnerin vanhaan ennätykseen ja upeaan luisteluun on molemmilla heilläkin silti matkaan. Gartner oli ja on yhä nopein koskaan jääkiekossa luistellut individuaali.

Lyöntilaukauskilpailun voitti lopulta Washingtonin hurjasti lämäävä Alex Ovechkin. Mies pamautti jälkimmäisellä laukauksellaan peräti 101.03 mailia tunnissa kiekon verkkoon(!) Toiseksi sijoittui juurkin PK.Subban, jonka laukaus mitattiin 98.7 mailia tunnissa vauhdikkaaksi.

Tarkkuusammuntaa johti pitkään otteluun mukaan päässyt huikea Brian Boyle. Veteraani, joka toipui kuluvan kauden aikana siis myös syövästä, ampui kiekon upeasti tarkkuuslävysköihin ajassa 11.626. Vain rookie Brock Boeser onnistui lyömään Boylen ajan, kellottaen: 11.136. Boyle harmitteli vitsikkäästi jälkeen päin miten joku rookie hänet pystyi muka lyömään.

Muista mainittavista taitolajeista hienoa seurattavaa oli myös kiekkokontrollikisa: Nopeiten esteet ja peippailut suoritti Calgary huipputaitava Johnny ”Hockey” Gaudreau. Ajassa 24.650 oli muille lyötävää, eikä kukaan päässyt lopulta edes kovin lähelle.

Pelaajilla näytti olevan tänään hauskaa ja jotkut jopa näyttivät nauttivan tapahtumasta. Itse vkonloppu all star peippailun kohdalla on tosiaan silti markkinoitu väärin ja myös rakennettu niin väärin jo pidemmän aikaa, että sitä pitäisi muokata erilaiseen suuntaan. Itä vs Länsi takaisin, pelipaidat hienommiksi, äänestyskuviokin kenties pois kokonaan ja asiantuntijat/raati valitsemaan oikeat pelaajat mukaan. Siinä oivaa muokkausta ja ideaa all starsiin. Jotkin pelaajat ovatkin viime vuosina alkaneet kieltäytyä koko vkonlopusta, sillä lepoaika on monille juuri se mikä kannattaa. Kausi on pitkä, eikä tällainen pelleily kiinnosta kaikkia. Tälläkin kaudella muutama kieltäytyminen nähtiin. Sekös pelille hienoa markkina-arvoa lisää. Propsit niille ketkä jaksoivat, hauskaa piisasi lauantain verran ainakin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *