KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserien palaa tänä viikonloppuna kuukauden mittaiselta kesätauolta. Sunnuntain otteluista löytyy mielenkiintoinen pelikohde Kristiansundin ja Odds BK:n kohtaamisesta.

Kotijoukkue Kristiansund nousi Eliteserieniin kaudeksi 2017. Joukkue sijoittui upeasti sijalle seitsemän ensimmäisellä pääsarjakaudellaan, ja tämä kesä on sujunut heikon alun jälkeen samaa tahtia. KBK lähtee sarjan toiselle puoliskolle kahdeksannelta sijalta – täysin ansaitusti.

Ennen taukoa Kristiansund haki arvokkaan 2-3 vierasvoiton Strømsgodsetin kotiluolasta. Joukkue oli muutenkin ennen taukoa vahvassa vireessä, sillä toukokuun lopulta alkaneen kuuden ottelun saldoksi muodostui komea 4-1-1.

Vierasjoukkue Odd on valunut viime vuosina tasaisesti alaspäin Eliteserien-rankingissa. Kyseessä ei ole enää yksi sarjan kärkijoukkueista, vaan Skienin ylpeys on täysin ansaitusti sarjan keskikastissa. Odd pääsi myös tauolle iloisissa merkeissä, sillä joukkue kaatoi Lillestrømin 3-1 heinäkuun alussa.

Odds BK:n ongelmana ovat olleet tällä(kin) kaudella vierasottelut. Reissupelien saldo on todella ruma 1-1-5 maalierolla 5-12. Ainoastaan sarjan heittopussi Start on tehnyt vieraskentällä vähemmän maaleja kuin Odd.

Vedonlyöntimarkkina ei ole arvostanut Kristiansundia missään vaiheessa sen 1,5 -vuotisen pääsarjauran aikana. Joukkue hinnoitellaan jatkuvasti 4-5 sijaa sen todellista tasoa alemmas. KBK on tällä hetkellä vähintään Odd:n tasoinen joukkue, ja voittaa sunnuntain ottelun kerran kahdesta. Kotivoitto kelpaa siis hienosti peleihin in 2,33 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!