KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliiga jatkuu lauantaina täydellä kierroksella. Vedonlyönnin kannalta katseet kohdistuvat KuPS-PS Kemi -kamppailuun, josta on odotettavissa selkeä ylikävely.

Kotijoukkue KuPS nousi viime kaudella Veikkausliigan eliittiin ja nappasi ansaitusti hopeamitalit. Kuopiolaiset tekivät HJK:n jälkeen sarjassa eniten maaleja, ja vastaavaa hyökkäyspeliä on nähty myös tänä keväänä. KuPS on iskenyt 11 ottelussa 21 osumaa, mikä on selvästi eniten koko tämän kauden Veikkausliigassa.

KuPSin kausi alkoi surkeasti, mutta neljännellä kierroksella napattu vierasvoitto HJK:sta palautti joukkueen raiteilleen. Kahdeksan edellistä ottelua on pelattu saldolla 6-1-1 ja maalierolla 19-8. Takana on kaksi voittoa Vepsusta (0-2) sekä IFK Maarianhaminasta (2-1). Itseluottamus on kohdallaan, ja PS Kemistä talvella siirtynyt Rasmus Karjalainen johtaa liigan maalipörssiä yhdeksällä osumalla.

Vierasjoukkue PS Kemin alkukausi on ollut täysi katastrofi. Joukkue voitti onnekkaasti SJK:n ensimmäisellä kierroksella, mutta tätä pistepottia on seurannut kahdeksan peliä saldolla 0-1-7. Huolestuttavinta on ollut PS Kemin kohtaamiset muita heikkoja joukkueita vastaan – Kemi on passivoitunut johtoasemassa aivan liikaa ja hukannut arvokkaita pisteitä.

Joukkueiden välillä on tällä hetkellä valtava tasoero. KuPS saa vastaansa sekaisin olevan joukkueen, jonka puolustus on päästänyt avauskierroksen jälkeen vähintään kaksi maalia jokaisessa ottelussa. Vedonlyöntimarkkina ei ole saanut joukkueiden tasoeroa aivan kohdalleen.

Poimitaan vetoihin ilta yli 3,5 maalia kertoimella 2,45 (todennäköisyysarvio 49%). Tämän lisäksi myös KuPSin korkeat tasoitukset kuten -2,5 maalia kertoimella 2,75 (arvio 42%) ovat kokeilun arvoisia. Erilaiset totals-vedot (yli 2,5 / 3,0 / 3,5 maalia) ovat ehdottomasti parhaita, sillä Kemi pystyy myös yllättävän usein maalintekoon.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!