Winnipeg Jets, yksi kauden vahvimmista joukkueista ja pudotuspeleihin lähdettäessä ennakkosuosikeista, murskasi Florida Panthersin jään rakoon yöllä suomen aikaa. Winnipeg tuli lujaa kaikilla sylintereillä ja se näkyi tulostaululla. Ensimmäisessä erässä Jets päätyi jopa tappioasemaan hetkeksi, kun Denis Malgin vei vieraat johtoon 0-1. Tämän jälkeen alkoi Jets show. Lahjakas Kyle Connor tasoitti ensimmäisessä erässä 1-1 ja Jets otti ohjat pelistä. Toisessa erässä Ehlers vei kotijoukkueen johtoon 2-1 ja Barkov tasoitti vielä kerran 2-2, mutta sen jälkeen ei Florida kyennyt vastaamaan Jets vauhtiin. Mark Scheifele vei joukkueensa vielä 3-2 johtoon toisessa erässä ja tämän jälkeen ei enää Panthers maaleja nähty.

Kolmannessa erässä nähtiin vain yksi joukkue. Floridan James Reimer joutui antautumaan kerta toisensa jälkeen, kun Connor, Little, Perreault ja Patrik Laine latoivat lukemat 7-2(!) taululle. Florida huusi apua jokaisen maalin jälkeen ja Jets todisti jälleen kerran olevansa NHL:n eliittiä. Se on tasainen neljän ketjun joukkue, joka Adam Lowryn (tärkeä 3.ketju jyrä puuttuessa) esittää ilta toisensa jälkeen varmaa kahden suunnan peliä. Pudotuspeleissä Jets saattaa olla paha purtava kenelle tahansa, varsinkin kotonaan. Joukkue on luonut hienon identiteetin ja tunnistettavan kovan pelityylin, jonka takana kotiyleisö elää vahvasti. Winnipegin kevät saattaa tänä vuonna riittää pitkälle ja sitä on ilo seurata kiekkofanien ympäri maailman innoissaan. Laineen osuus joukkueen pelissä on myös valtava, sillä ylivoimilla viuhuvat pyssyt ovat Ovechkin tasoista settiä illasta toiseen. Tänään yhden maalin joukkueelleen iskeneen Laineen pelissä alkaa näkyä sitä tarvittavaa voittavaa lätkää ja myös se, lupaa hyvää Mauricen Paulin valmentamalle joukkueelle.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!