Las Vegas Golden Knightsin ensimmäinen ja historiallinen ottelu oli hienoa seurattavaa. Dallasiin vierailulle saapunut joukkue oli valmis välittömästi. Gerard Gallant oli saanut joukkueensa puhaltamaan yhteen ja jokainen roolitus jokaisessa ketjussa toimi heti ensimmäisessä ottelussa. Myös Hitchockin valmentama Dallas aloitti ottelun hyvin. Radulovin ollessa pelipäällä tänään ja saadessa paikkoja toisensa jälkeen, M-A Fleury Vegasin maalilla torjui kuitenkin ilmiömäisesti kaiken ja yli 40 kertaa illan aikana. James Neal iski paikoistaan maalit toisessa ja kolmannessa erässä ja Vegas johti ottelua 1-2 vain muutama minuutti ennen päätösvihellystä. Kari Lehtonen joutui antautumaan molemmille Nealin maaleillen sen jälkeen, kun Bishop otettiin vaihtoon hänen saatuaan osuman silmänsä tienoille. Bishop kuitenkin selviytyi tilanteesta tikeillä, mutta Kari sai pelata ottelun päätökseen asti. Lehtonen ei kuitenkaan onnistunut tarpeeksi hyvin ja näinollen Knights onnistui kuin onnistuikin saamaan kaksi kiekkoa Starsin verkkoon. Vegas teki tänään juuri tarpeeksi ja pelasi fiksun vierasottelun. Vähän virheitä, pelipaketti koossa, Fleury maalillaan se ansaitsi historiallisen voittonsa. James Neal ja M-A Fleury tulevat taatusti muistamaan tämän ottelun aina. Las Vegas ei olisi voinut parempaa starttia franchiselleen saada. Sen kaksi suurinta tähteä olivat kaiken kukkuraksi pääarkkitehdit voiton kunniaksi.

Dallasille voi povata kaikesta huolimatta jälleen kerran vaikeaa kautta. Hitchcockin paluu valmentajaksi luonee rennompaa ilmapiiriä ja se voi kantaa hyvinkin, mutta samoihin jätkämäisiin juniorimaisiin virheisiin ja erityisesti todella typeriin jäähyihin tänään jälleen kerran sortunut Dallas Stars on opin tiellä. Sen on aika alkaa kantaa vastuuta jäällä. Niin kauan hawaii-kiekkoa on jo nähty Texasissa. Hitchock saanee tähän kaikkeen muutosta, mutta se voi vielä viedä sen 10 seuraavaa peliä. Radulovin ja Hanzalin hankinnat näyttävät osuneen nappiin, ensimmäisen pelin perusteella. Myös Bishop pelasi erinomaista kiekkoa maalillaan, ennen minor injuryä. Bishop palannee kuitenkin seuraavaan peliin jo tolppien väliin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *