Las Vegas Golden Knights ei lähtenyt ensimmäiseen NHL-kauteensa pelleilemään. Virheitä manageritasolla on tehty, kyllä, mutta siitä huolimatta joukkue kentällä osoittaa olevansa oikea.

Ilman supertähteään, Stanley Cup voittajaa Marc-Andre Fleuryä otteluun lähtenyt Vegas kärsii muutenkin loukkaantumisista ja tänään se kaiken lisäksi healthy scratchasi myös kokeneet Jason Garrisonin ja Brayden McNabbin kokonaan kokoonpanosta. Se ei Vegasia pidätellyt tälläkään kertaa. Ilman Patrice Bergeronia edelleen pelaava Boston Bruins oli pelillisesti ongelmissa Vegasin hyvin viisikkopuolustanutta joukkuetta vastaan. Vegas pelaa systemaattisesti orjallisesti, pelaajia on pelin alla kokoajan tarpeeksi, ylivoimahyökkäyksiä ei juuri tule. Tasaiset ketjut omaava Vegas on yllättänyt ainakin ilmaisetvedot totaalisesti. Uusia pelaajia tänäänkin kolme kokoonpanoonsa pamauttanut Vegas iski toisessa erässä kaksi maalia, kun Tuch ja ensimmäistä peliään vihdoin pelannut Vadim Shipachyov onnistuivat. Shipachyovin tuuletuksista näkikin, että maali sekä itse pelaaminen maistuivat ja nuori mies halusi käyttää tilaisuutensa. Myös maalivahti Malcolm Subban Vegasin maalilla pelasi erinomaisesti, vaikka joutuikin torjumaan vain reilu 20 kertaa. Entinen Bostonin maalivahti halusi näyttää exilleen ja se myös onnistui. Vasta viimeisessä erässä, viimeisellä peliminuutilla onnistui Boston rikkomaan Subbanin zerogamen. David Pasternak onnistui Bruinsille, mutta muuten tehoton ja boostiton Boston oli tänään Vegasia ehdottomasti huonompi joukkue. Joukkue kaipaakin Bergeronia jo takaisin, sillä sen hyökkäyspeli ja ylivoima ovat hänestä varsin riippuvaisia. Oscar Lindberg löi vielä viimeisen naulan lopussa Bruinsin arkkuun tyhjään maaliin ja näinollen Vegas voitti tällä kertaa 3-1. Täysin ansaitusti. Sen pelillinen anti on myös parantumaan päin, sillä tänään voitto ei perustunut pelkästään hyvään maalivahtipeliin, vaan joukkuepuolustamiseen kokonaisuudessaan.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *