KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lazio taistelee tällä kaudella jopa paikasta Mestarien liigaan. Roomaan matkustava Bologna voi hyvinkin saada sunnuntai-iltana kunnon selkäsaunan.

Kotijoukkue Lazio on Serie A:ssa neljäntenä, mikä oikeuttaisi pääsyn ensi vuoden Mestarien liigaan. Simone Inzaghin joukot ovat olleet positiivinen yllätys tällä kaudella, mutta kulunut vuosi on sujunut nihkeästi. Lazio on voittanut vain kaksi seitsemästä edellisestä sarjaottelustaan. Viikko sitten roomalaiset olivat lähellä hävitä Cagliarin vieraana, mutta Ciro Immobilen 95. minuutin osuma pelasti tasapelipisteen.

Pari viikkoa sitten Laziolle tuli lähtö myös Italian cupista, mutta joukkue jatkaa edelleen Eurooppa-liigan playoffs-vaiheessa kaadettuaan Kiovan Dynamon maalein 0-2 torstaina. Lazion maalimäärät ovat olleet läpi kauden käsittämättömän korkeita. Roomalaisten peleissä on nähty 3,64 maalia per ottelu, mikä on todella poikkeuksellinen määrä.

Vierailija Bologna on turvallisessa keskikastissa 33 pisteellä, mikä voi riittää tällä kaudella jo säilymiseen. Viikko sitten joukkue hävisi Atalantalle 0-1, ja tätä edelsi vierastappio SPAL:n kotiluolassa samoin lukemin.

Bolognan kolme viimeisintä ottelua ovat olleet alle 2,5 maalin tuloksia. Tätä edelsi kuitenkin kymmenen liigapelin putki yli 2,5 maalin otteluita. Kokonaisuutena Bologna on rankingiltaan hieman sarjan keskitasoa runsasmaalisempi joukkue.

Yli 2,5 maalin tulos kertoimella 1,77 Pinnaclelta on loistava pelivalinta (todennäköisyysarvio 66%). Torstain Eurooppa-liigan peli voi hieman rasittaa Laziota ylimääräisiin virheisiin, mikä lisää Bolognan maalintekomahdollisuuksia. Lazio joutuu todennäköisesti peliin ilman keskikenttämies Sergej Milinkovic-Savicia, joka on tehnyt kaudella yhdeksän maalia. Tämä pieni miinus on huomioitu arviossa. Alle 2,5 maalin tulokseen jääminen yllättäisi todella paljon.

Rohkeimmat voivat hakea myös yli 3,5 maalin vetoa ilta kertoimella 2,88 (todennäköisyysarvio 43%).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *