KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissä pelataan ahkerasti, ja sarjassa käynnistyy jo kuudes ottelukierros. Perjantai-iltana on tarjolla mielenkiintoinen kärkikamppailu Leedsin ja Middlesboron välillä.

Kotijoukkue Leeds on ollut yksi viime vuosien suurimmista pettymyksistä Championshipissä. Joukkue on ollut vuodesta 2014 lähtien italialaisomistuksessa, mutta jäänyt joka kerta playoffs-paikkojen ulkopuolelle resursseista huolimatta. Managereita on vaihtunut tiuhaan tahtiin, joten ei ole mikään yllätys, että LUFC:n peräsimessä on taas uusi mies.

Tällä kertaa Leeds-johto näyttää iskeneen kultasuoneen. Joukkueen päävalmentajaksi palkattu Marcelo Bielsa on tehnyt ihmeitä. Tämä omalaatuinen argentiinalainen on saanut syystäkin lempinimen Loco Bielsa.

Leeds pelaa todella nautittavaa jalkapalloa, ja joukkue on kaikkien yllätykseksi sarjan piikkipaikalla. Tehtyjä maaleja on peräti 14 kappaletta viiteen otteluun. Alla on joukkueen taidonnäyte viime viikolta:

Vastustaja Boron peräsimessä on brittimanageri Tony Pulis, joka on monen mielestä jo turhan old-school nykyfutiksen vaatimuksiin nähden. Pulis on ennen kaikkea tuloksentekijä, ja siinä hän on myös tällä kaudella onnistunut.

Boro nousi avauspelissään kahden maalin takaa 2-2 tasuriin yliaikamaalilla Millwallin vieraana. Tämä antoi joukkueelle vahvan latauksen itseluottamusta, ja Boro on voittanut seuraavat neljä ottelua maalierolla 7-0! Omiin ei ole mennyt yhtään palloa siten avauskierroksen ensimmäisen puoliajan.

Ottelussa ovat vastakkain Championshipin ykkönen ja kakkonen niin sarjataulukossa kuin rankingissakin. Tällä hetkellä Leeds ei kuitenkaan ansaitse vielä rankingin ykköspaikkaa, jossa on sen sijaan Middlesbro. Bielsan vallankumous on vakuuttava, mutta markkina on liikaa kotivoittoon kallellaan.

Poimitaan peleihin Boro +0,5 Pinnaclen 1,75 kertoimella (todennäköisyysarvio 62%). Leeds on arviomme mukaan vain marginaalinen suosikki.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!