Valioliiga palaa viikon mittaiselta FA Cup -tauolta. Kierros 28 käynnistyy Leicesterin ja Stoken välisellä ottelulla, joka on ennakkoon runsasmaalinen.

Kotijoukkue Leicester on ilman voittoa kolmesta edellisestä liigaottelusta. Tähän trendiin on vaikuttanut tähtipelaaja Riyad Mahrezin poissaolo, jonka takana oli riita miehen kariutuneesta siirrosta Manchester Cityyn. Mahrez palasi vihdoin avauskokoonpanoon viime lauantaina, kun Ketut kaatoivat Sheffield Unitedin FA Cupissa 1-0. Leicester-tähti oli ottelun avainpelaaja ja syötti Jamie Vardyn puskeman voittomaalin.

Vierailija Stoke on ollut putoamistaistelussa koko kauden ajan. Pitkäaikainen manageri Mark Hughes sai kuukausi sitten kenkää, ja Stoke on hävinnyt tämän jälkeen vain yhden neljästä ottelustaan. Edellisellä kierroksella se hukkasi kaksi tärkeää pistettä, kun Charlie Adams missasi rangaistuspotkun yliajalla. Potters on parantanut menoaan, mutta otteluohjelma on ollut sille hyvin suosiollinen.

Leicester ja Stoke ovat liigan runsasmaalisimpia joukkueita, ja molempien tähtipelaajat ovat nyt kuumana. Leicester-kärki Jamie Vardy on tehnyt maalin viidessä ottelussa peräkkäin, ja nyt myös Riyad Mahrez on palannut kokoonpanoon. Stoken tähtipelaaja Xherdan Shaqiri on myös osunut kahdessa ottelussa peräkkäin. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun ilman merkittäviä poissaoloja.

Vastakkain on kaksi haparoivaa puolustusta; Stoken päästetyt maalit ovat aivan omassa luokassaan, ja Leicesterin verkkoon on tehty myös yhtä monta maalia kuin sarjajumbo West Bromwichia vastaan. Paras pelivalinta on yli 2,5 maalia, jolle tarjoaa mukavan 1,90 kertoimen (todennäköisyysarvio 58%).

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *