KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Valioliigakausi saadaan pakettiin yhdeksän päivän päästä – jäljellä on joukkueesta riippuen 2-3 kierrosta. Leicester ja West Ham ottavat mittaa toisistaan lauantaina ottelussa, jossa nähdään todennäköisesti runsaasti maaleja.

Kotijoukkue Leicester on pelannut varsin kelvollisen kauden. Ketut ovat päätymässä tasonsa mukaiseen sijoitukseen taulukon keskivaiheille. Joukkueella ei ole ollut erityistä panosta enää muutamaan kierrokseen, ja tämä on näkynyt myös tuloksissa. Viime lauantaina Leicester romahti peräti 5-0 tappioon Crystal Palacen vieraana.

Leicester on ollut koko kauden ajan yksi Valioliigan runsasmaalisimmista joukkueista. Jamie Vardy on iskenyt komeat 17 liigamaalia, ja toisaalta Leicesterin puolustus on ollut kaukana mestaruuskauden tasosta. West Ham -ottelusta on sivussa tärkeä maalivahti Kasper Schmeichel sekä keskikentän ankkuri Vicente Iborra (+ lähes 10 muuta pelaajaa), mikä heikentää takalinjoja entisestään.

Vierasjoukkue West Hamin kausi on ollut ankea, eikä kevät ole tuonut joukkueen otteisiin mitään piristystä. Hammers on hävinnyt edellisillä kierroksilla 1-4 sekä Manchester Citylle että Arsenalille. Joukkueen puolustus on ollut täysin luokaton, mistä kertoo 67 päästettyä maalia. Tällä saldolla West Hamin takalinjat ovat koko Valioliigan heikoimmat.

West Ham on maalimäärissä liigan neljänneksi runsasmaalisin joukkue, ja Leicester löytyy sijalta viisi. Kotijoukkueella lienee motivaatiota kasvojenpesuun kotiyleisön edessä. Vastaavasti West Ham tarvitsee maaleja ja pisteitä putoamiskamppailussa. Asetelma on herkullinen ja runsasmaalinen.

Poimitaan kupongille yli 2,5 maalia lta kertoimella 1,92 (todennäköisyysarvio 64%). Tällainen kerroin 2,5 maalin linjalla on todella hyvä tarjous. Kauden loppukierroksilla maalimäärät ovat muutenkin tavallista korkeammalla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!