Rovaniemen Palloseura kohtaa torstaina Lokomotiva Zagrebin Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Peliyhtiö näyttää ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan yksinoikeudella Suomessa.

Joukkueet ottivat yhteen jo viime torstaina Rovaniemellä. Ottelu päättyi 1–1, joten jatkoonmenijästä ei ole vielä minkäänlaista varmuutta. Myös pelillisesti joukkueet näyttivät varsin tasaisilta. Rovaniemellä isketty vierasmaali antaa tosin Lokomotivalle etulyöntiaseman, sillä RoPSin on pakko onnistua maalinteossa.

Lokomotiva Zagreb raivasi tiensä europeleihin sijoittumalla viime kaudella Kroatian liigassa neljänneksi. Kroatiassa potkaistiin uusi liigakausi käyntiin viikonloppuna. Lokomotiva kärsi avauskierroksella 1–3-tappion paikallisvastustajalleen Dinamo Zagrebille.

RoPS puolestaan kaatoi sunnuntaina FC Lahden vieraskentällä 2–1 ja jatkoi nousuaan kohti mitalisijoja Veikkausliigassa. RoPSin päävalmentaja Juha Malinen vaati etukäteen painavin sanankääntein Lahti-ottelun siirtämistä eurokiireiden vuoksi. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tiivis ottelutahti vaikuttaa rovaniemeläisten otteisiin.

näyttää toisen osaottelun Lokomotivaa vastaan suorana lähetyksenä verkkosivuillaan.

Ottelua pääset katsomaan kun avaat tilin alla olevasta linkistä!

Avaamalla tilin alla olevasta linkistä saat myös kaupan päälle 100€/100% bonuksen.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ!’ linkurl=’ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Pelivihje

Normaalisti tilanteessa missä kotijoukkueella on plakkarissa vierasmaali saattaisi odotella todella rauhallista peliä, missä kotijoukkue puolustaa 0-0 tasapeliä mikä oikeuttaisi jatkopaikkaan. Zagreb pelaa kuitenkin kotonaan pääsääntöisesti todella agressiivisesti ja käyttää vahvuuksiaan hyökkäyspäässä tiukan puolustamisen sijaan. Ja en usko, että he lähtevät muuttamaan pelitapaansa tähän peliin, koska pelityylin muutos voi hyvin usein johtaa täyteen katastrofiin. Ja varmaa on että jossain kohtaa peliä RoPS:in on avattava omaa peliään koska 0-0 tulos ei heitä varmastikkaan miellytä, koska sillä ei ole tarjolla mitään muuta kuin paluulento suomeen ja keskittyminen Veikkausliiga otteluihin. Koska kummaltakin joukkueelta maalintekeminen sujuu ja käytännössä kumpikin niitä tulee agressiivisesti hakemaan on tilanne se, että pelivalintamme on niinkin agressiivinen kun OVER 3,5 maalia ille kertoimella 3,05. Myös lopussa on todennäköistä, että maalia haetaan keinolla millä hyvänsä ja sen takia näämmekin tällä kertaa korkeamman varianssin pelivalinnan parempana kuin turvallisemman 2,5 linjan. Avaa tili yläpuolella olevasta linkistä ja nappaa kyytipojaksi vielä muhkea bonus niin varmasti riittää jännitettävää peliä katsoessa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *