Las Vegas Golden Knights on oikea joukkue. Myös ilmaistenvetojen analyysi ennen kauden alkua oli virheellinen ja väärä. Joukkue on oikea. ikävät tapahtumat ennen kauden alkua yhdistivät lisää vegasin joukkuetta ja se näkyy kaikessa, myös muuten joukkue on varsin oikea ja valmennuksesta lähtien kaikki toimii. Joukkue, JOUKKUE on yhtenäinen ja pelaa toisilleen. Se on tärkeintä joukkueurheilussa, aina. Las Vegasin recordi on voittava ja joukkue pelaa pudotuspelejen arvoista ja tasoista kiekkoa jo nyt, se tulee saavuttamaan pudotuspelipaikan, mikä yllättää monet nhl-seuraajat. Asiantuntijoita myöden.

Tänään Vegas kohtasi Carolinassa Hurricanesin. Jo ensimmäisessä Vegas otti jälleen kerran ohjat. Bellemaren, Millerin ja Marchessaultin maaleilla joukkue johti vieraissa jo 0-3(!). Ei jäänyt mitään sanansijaa siitä, kumpi joukkue tuli peliin tähtäin oletuksella. Scott Darling vaihdettiin maaliltaan lippalakkiin ja Cam Ward sisään. Carolina kavensi ensimmäisessä erässä vielä Slavinin maalilla 1-3, mutta laiha lohtu. Vegas otti jälleen ohjat pelistä ja kontrollin tapahtumista.

Toisessa erässä maalitykki James Neal lisäsi 1-4. Vegas pelasi varmaa, kontrolloitua puolustuspeliä, eikä antanut liikaa tilaa Carolinalle. Selvää pässinlihaa. Kolmanteen erään lukemista 1-4 lähtenyt ottelu sai lisämaalin vielä Brendan Leipsicin lavasta, kun Vegas viimeisteli loppulukemat 1-5. Vegas voitti laukaukset 33- 28 ja ennenkaikkea kaksinkamppailupelaaminen osoittautui jälleen kerran vegasin kannalta voitokkaaksi. Gerard Gallant voi olla taas tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen. Uuden expansion joukkueen paikka pudotuspeleissä näyttää varmalta tällä hetkellä, vaikka pelaajat ja valmennus eivät ”haluakaan puhua pleijareista.” Viisasta ja nöyrää tekemistä. Joukkuepelaamista. Tätä kelpaa ihailla ja ilmaisetvedotkin myöntää erheensä. Vegas tullaan näkemään pudotuspeleissä keväällä ja nähtäväksi jää mihin asti riittää. Toivottavasti Cuppiin asti. Tampa Bay ja esimerkiksi San Jose Sharks näillä esityksillä voivat olla vaikeita lyötäviä kevään koittaessa, mutta sinne on vielä pitkä matka ja loukkaantumiset ja runnotut pelaajat tulevat myös näyttelemään tärkeitä sekä ratkaisevia rooleja tunnetusti keväällä. Steve Yzermanin ja Datsyukin sekä Bergeronin valtavia loukkaantumismääriä muistellen, myös täysin pakkelissa pelaavat jyrät voivat voittaa ja siihen kaikki oikeat joukkueet tähtäävät. Vegasista on silti mielenkiintoista jo heittää analyysiä kevääseen nähden. Joukkueessa näyttää kaikki hyvältä, neljä tasaista ketjua, jotka pystyvät maalintekoon. Puolustuspelaaminen kunnossa ja puolustajiakin on pokerinaamalla kierrätetty. Gallant voi todellakin olla joukkueestaan ylpeä. Ilmaisetvedot jää seuraamaan, kuinka vääräksi alkukauden analyysi vegasista voikaan osoittautua. Onneksi liigassa on muitakin joukkueita vielä esteeksi. *insert smiley face with a winking eye here.* Pelastukseksi. Onnea Las Vegas, oikeasta jääkiekkojoukkueesta.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *