Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Ilmaisetvedot.com sekä LeoVegas järjestää ”Korkein Kerroin”-kilpailun asiakkailleen. Palkintona on mahtava Luxusloma todella tyylikkäässä sekä ylellisessä Långvikin kylpylässä.

Luxusloma Långvikin kylpylässä (3.11.2017-5.11.2017)

 • Kahden hengen huone merinäköalalla
 • Lasilliset shampanjaa Långvikin Loungessa
 • Vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille, elokuviin sekä Game Centeriin
 • Buffet aamiainen lauantaina, Brunssi sunnuntaina
 • Myöhäinen check-out sunnuntaina
 • Laadukasta ohjelmaa

långvik luxusloma

Osallistuminen

 1. Kilpailu on vain ja ainoastaan pelaajille, jotka ovat avanneet pelitilin LeoVegas.com sivulle Ilmaisetvedot.com sivuston kautta.
 2. Kilpailu käydään 11.9.2017-24.9.2017 välisenä aikana. Kaikki Ilmaisetvedot.com sivuston kautta pelitilin avanneet ovat automaattisesti mukana. Oli sitten pelitili uusi tai vanha.
 3. Kilpailu ajankohtana pelaaja, joka pelaa voittavan vedon suurimmalla kertoimella voittaa palkinnon ”Korkein Kerroin”. Pelikupongissa on oltava vähintään 2€ panos.
 4. Jotta kilpailu pysyisi jännittävänä päivitämme tälle sivulle kilpailutilanteen: Torstaina 14.9 , Maanataina 18.9 ja Torstaina 21.9. Voittaja ilmoitetaan 27.9 mennessä.
 5. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle pelaajalle. Mikäli kilpailun voittaja ei  halua vastaanottaa palkintoa siirtyy se toiseksi tulleelle pelaajalle.
 6. Voittaja sitoutuu noudattamaan LeoVegas.com sivuston sääntöjä ja ehtoja.

Kilpailun Voittaja

Kilpailu voitettiin tuloksella 131! Voittaja on N.M Onnea voittajalle. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Mikäli et ole vielä LeoVegas.com sivuston asiakas voit avata pelitilin klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tämän jälkeen olet automaattisesti mukana kilpailussa, mikäli pelaat vedonlyöntiä yllä mainittuna ajankohtana vähintään 2€ panoksella.

LeoVegas vedonlyöntibonus

Suomen Suurin Ilmaiskilpailu!

Muista myös osallistua meidän täysin ilmaiseen Valioliiga-kilpailuun, jossa pääpalkintona 55″HDTV! Kaikkien Valioliiga-kilpailuun osallistujien kesken arvotaan myös hotelliviikonloppu!

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
 • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
 • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
 • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *