Ilmaisetvedot.com sekä järjestää ”Korkein Kerroin”-kilpailun asiakkailleen. Palkintona on mahtava Luxusloma todella tyylikkäässä sekä ylellisessä Långvikin kylpylässä.

Luxusloma Långvikin kylpylässä (3.11.2017-5.11.2017)

 • Kahden hengen huone merinäköalalla
 • Lasilliset shampanjaa Långvikin Loungessa
 • Vapaa pääsy kylpylään ja kuntosalille, elokuviin sekä Game Centeriin
 • Buffet aamiainen lauantaina, Brunssi sunnuntaina
 • Myöhäinen check-out sunnuntaina
 • Laadukasta ohjelmaa

långvik luxusloma

Osallistuminen

 1. Kilpailu on vain ja ainoastaan pelaajille, jotka ovat avanneet pelitilin .com sivulle Ilmaisetvedot.com sivuston kautta.
 2. Kilpailu käydään 11.9.2017-24.9.2017 välisenä aikana. Kaikki Ilmaisetvedot.com sivuston kautta pelitilin avanneet ovat automaattisesti mukana. Oli sitten pelitili uusi tai vanha.
 3. Kilpailu ajankohtana pelaaja, joka pelaa voittavan vedon suurimmalla kertoimella voittaa palkinnon ”Korkein Kerroin”. Pelikupongissa on oltava vähintään 2€ panos.
 4. Jotta kilpailu pysyisi jännittävänä päivitämme tälle sivulle kilpailutilanteen: Torstaina 14.9 , Maanataina 18.9 ja Torstaina 21.9. Voittaja ilmoitetaan 27.9 mennessä.
 5. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai siirtää toiselle pelaajalle. Mikäli kilpailun voittaja ei halua vastaanottaa palkintoa siirtyy se toiseksi tulleelle pelaajalle.
 6. Voittaja sitoutuu noudattamaan .com sivuston sääntöjä ja ehtoja.

Kilpailun Voittaja

Kilpailu voitettiin tuloksella 131! Voittaja on N.M Onnea voittajalle. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Mikäli et ole vielä .com sivuston asiakas voit avata pelitilin klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Tämän jälkeen olet automaattisesti mukana kilpailussa, mikäli pelaat vedonlyöntiä yllä mainittuna ajankohtana vähintään 2€ panoksella.

 vedonlyöntibonus

Suomen Suurin Ilmaiskilpailu!

Muista myös osallistua meidän täysin ilmaiseen Valioliiga-kilpailuun, jossa pääpalkintona 55″HDTV! Kaikkien Valioliiga-kilpailuun osallistujien kesken arvotaan myös hotelliviikonloppu!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *