H2H Skistad-Lundgren: Lundgren

KERROIN

1.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

H2H Sundling-Dyvik: Dyvik

Kauaa ei olla ehditty hengähtää Rukan viime viikonlopun avauksesta kun taas isketään kisavaihde päälle. Vuorossa on Lillehammerin minitour joka aloitetaan perjantaina vapaan sprinteillä. Lillehammerin kisoista erityisen mielenkiintoisen tekee se, että Norjalta on kotikentällään mukana myös kansallinen ryhmä josta voi nousta useitakin hieman tuntemattomampia nimiä aivan tuloslistojen kärkipäähän.

Ensimmäisessä H2H-parissa vastakkain ovat nuoret Kristine Skistad (Norja, -99) ja ruotsin Moa Lundgren (-98). Skistad löi itsensä Beitostölenin avaussprintissä hiihtokansan puheenaiheeksi sijoittuen Maiken Caspersen Fallan jälkeen toiseksi. Muuten nuorissa kovaa menestystä niittäynt vuonomaalainen ei liiemmin ole aikuitsen sarjoissa juhlinut, mutta nyt menestystä on varmasti luvassa. Lundgren hiihti niin ikään komeasti avauskisassaan ja kova meno jatkui viime viikonloppuna myös Rukalla, jossa ruotsalainen ylsi sprtintissä kahdeksanneksi. Ruotsin sprinttitaso on alkukaudesta todella jäätävä ja Skistadin pallisijoitus Beitossa on noteerattu turhan kovaksi, sillä Rukan sprintissä Falla oli ainoa norjalainen joka ylsi edes 15 parhaan joukkoon.

Parivaljakko on toisilleen tuttu nuorten arvokisoista joissa Lundgrenilla on selkeä niskalenkkin kilpasisarestaan. Ruotsalainen on asetettu pariin suosikiksi täysin aiheestakin sillä Skistad on komeasta avauskilpailusta huolimatta melko suuri kysymysmerkki ensimmäisessä maailmancup startissaan. Lundgren vei viime talvena alle 20 vuotiaissa sprintin MM-kultaa täysin suvereenisti toiseksi sijoittuneeseen Skistadiin ja meidän papereissa ruotsalainen on noin 60 pinnan suosikki vieraskehässäkin. in kärkikerroin kuuluu ehdottomasti peleihin mukaan! (Panossuositus 4/5)

Toinen kohde nostetaan esiin ilta joka tarjoilee ruotsalaisten Jonna Sundlingin ja Anna Dyvikin mittelön. Sundlingin aloitti muusta maajoukkueesta poiketen kautensa vasta viime viikonloppuna Idressä eikä täten ollut mukana Bruksvallarnan avauskisoissa eikä Rukan maailmancupissa. Luonnollisesti Sundling nappasi sprintin voiton kun paikalla ei muita kärkihiihtäjiä ollut. Sundling on selkeä sprintteri ja nainen pääsi viime talvena kipuamaan palkinnoille myös maailmancupissa ollen Falunin vapaan sprintissä toinen. Joukkuetoveri Dyvik kilpaili Rukalla ollen sprintissä kymmenes joka on tältä loistava suoritus sillä Rukan latu ei ole Dyvikille ollut koskaan suotuisa. Dyvik on todella tasainen kilpailija josta kertoo viime talven neljä top-10 sijoitusta maailmancupin sprinteissä.

Sundling on laitettu pariin suhkot suureksi suosikiksi ja pelit kannattaa ehdottomasti pelata Dyvikin kautta. Kaksikko on todella tasainen mutta Dyvikin selkeästi tasaisempi suoritustaso kääntää vaakaa hieman tämän suuntaan. Me näemme tämän parin täysin kolikonheittona joten Dyvikille tarjotut päälle 2 kertoimet kelpuutetaan kupongille rastitettavaksi. (Panossuositus 3/5)

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!