KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjan liigan kierros huipentuu sunnuntai-iltapäivänä pelattavaan Madridin derbyyn. Kyseessä on yksi maailman kuumimmista paikallismatseista, ja tarjolla on myös kelpo peli-idea.

Kotijoukkue Real Madrid on ollut viime viikot hyvässä iskussa. Los Blancos on pelannut 14 edellistä ottelua saldolla 12-1-1 kaikki kilpailut mukaan luettuna. Aiemmin tällä viikolla Real kävi murskaamassa Juventuksen Mestarien liigan playoffs-ottelussa maalein 0-3. Realin hyvä vire ei kuitenkaan auta joukkuetta mestaruustaistelussa, sillä kannu on ollut tukevasti Barcan hallussa jo pitkän aikaa.

Loukkaantumistilanne on hyvä, sillä avainpelaajat ovat terveinä. Ottelu osuu Realille kahden tärkeän Mestarien liigan matsin väliin. On mahdotonta sanoa, säästelläänkö joitain pelaajia ensi viikon Juventus-kohtaamista varten. Toisaalta Realin 3-0 johto avausosan jälkeen laittaa joukkueen aika luottavaiseen asemaan.

Vierailija Atletico Madridilla on myös mietittävää, sillä ottelu osuu kahden Eurooppa liigan playoffs-matsin väliin. Joukkueen kuntopuntari ei juuri kalpene Realiin verrattuna, sillä 15 edellistä ottelua on vedetty saldolla 13-0-2. Toinen tappioista on FC Barcelonaa vastaan vieraissa, ja sekin vain 1-0.

Atletico on tasoltaan täysin Realin luokkaa, vaikka joukkueiden pelityylit ovatkin hyvin erilaisia. Tico luottaa uskomattoman vahvaan puolustukseensa, joka on päästänyt 40 edellisen La Liga -matsin aikana vain 18 (!!) maalia. Se on vain 0,45 osumaa per peli. Samaan aikaan Barcan verkkoa on venytetty 27 ja Realin 46 kertaa.

Atletico Madrid on Barcelonan jälkeen yksi vaikeimmin voitettavista joukkueista maailmassa. Real ei missään nimessä ansaitse markkinoiden sille tarjoamaa suosikkiasemaa. Poimitaan vedoksi X2 eli Atletico Madrid +0,5 tasoitus Pinnaclelta kertoimella 2,34 (todennäköisyysarvio 53%). Jos haluat osuvamman vedon, niin aasialainen +1 tasoitus kertoimella 1,75 on myös erinomainen valinta.

Kuva: uggboy [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *